טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בת 40 משקל 67 גובה 160 הבעיה שלי היא התמדה בדיאטה כשאני יורדת קילו או 2 אני מרשה לעצמי לאכול מאכלים משמנים ואז אני עולה שוב במשקל אני תמיד נמצאת במעגל של המילה דיאטה אני כבר שנים עולה ויורדת במשקל נמאס לי ולא יודעת איך לחזק את עצמי לאורך זמן ולשנות את אורח החיים .לפני חצי שנה הייתי אצל דיאטנית ונתנה לי תפריט מאוזן ונרשמתי למכון ספורט והעמלת י 3-4 פעמים בשבוע ירדתי 4 קילו תוך חודשים ואחרי שירדתי עליתי עוד פעם את מה שהורדתי אף פעם לא עליתי יותר מ5 קילו . אני מבקשת את עצתכם ולעזור לי היעד שלי הוא להגיע ל-60 קילו עוד שאלה אני עדיין רשומה במכון ספורט אפשר לדעת מה לאכול לפני ואחרי אימון . מודה לכם אם תענו לי בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ממה שאת מספרת, נראה לי שמה שדרוש לך בעיקר זה התמדה. הכנסי למסגרת כלשהי - אם זה מעקב אצל דיאטנית אישית, אם זו קבוצת הרזייה, ודאגי שיהיה לך ליווי לכל אורך התהליך ובשמירה. אכילה לפני ואחרי אימון צריכה להבנות לפי אופי ועצמת האימון ולפי נתונים אישיים והאכילה היומית באופן כולל. בכלליות - ארוחה שמכילה פחמימה מורכבת שעתיים-שלוש לפני וארוחה שמכילה חלבון ופחמימה בשעה שלאחר האימון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד