עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    לארין
    05/07/2010

בת 40 משקל 67 גובה 160 הבעיה שלי היא התמדה בדיאטה כשאני יורדת קילו או 2 אני מרשה לעצמי לאכול מאכלים משמנים ואז אני עולה שוב במשקל אני תמיד נמצאת במעגל של המילה דיאטה אני כבר שנים עולה ויורדת במשקל נמאס לי ולא יודעת איך לחזק את עצמי לאורך זמן ולשנות את אורח החיים .לפני חצי שנה הייתי אצל דיאטנית ונתנה לי תפריט מאוזן ונרשמתי למכון ספורט והעמלת י 3-4 פעמים בשבוע ירדתי 4 קילו תוך חודשים ואחרי שירדתי עליתי עוד פעם את מה שהורדתי אף פעם לא עליתי יותר מ5 קילו . אני מבקשת את עצתכם ולעזור לי היעד שלי הוא להגיע ל-60 קילו עוד שאלה אני עדיין רשומה במכון ספורט אפשר לדעת מה לאכול לפני ואחרי אימון . מודה לכם אם תענו לי בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• הי רינה

ליטל סמואל-לוי
    05/07/2010

ממה שאת מספרת, נראה לי שמה שדרוש לך בעיקר זה התמדה. הכנסי למסגרת כלשהי - אם זה מעקב אצל דיאטנית אישית, אם זו קבוצת הרזייה, ודאגי שיהיה לך ליווי לכל אורך התהליך ובשמירה. אכילה לפני ואחרי אימון צריכה להבנות לפי אופי ועצמת האימון ולפי נתונים אישיים והאכילה היומית באופן כולל.
    בכלליות - ארוחה שמכילה פחמימה מורכבת שעתיים-שלוש לפני וארוחה שמכילה חלבון ופחמימה בשעה שלאחר האימון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו