טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עד עכשיו הייתי עושה ספורט קבוע אבל פתאום בגלל הסיגריות התחלתי להרגיש שאני פשוט לא יכול אז הפסקתי לעשן אז אני רוצה לעשות הפסקה של שבועיים בערך מהספורט .. אני אוכל כ1000 קלוריות אני שוקל 107 הורדתי 13 קילו כמעט הייתי 120 והגובה שלי זה 185 בן 16
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה יכול לרדת בלי ספורט אבל מחקרים מראים שבטווח הארוך, קשה מאוד לשמור על ההישג ללא פעילות גופנית כחלק מהשגרה... הירידה שלך מאוד מרשימה אבל לדעתי אתה אוכל מעט מידי ויהיה לך קשה להחזיק לאורך זמן כך, מה גם שחילוף החומרים שלך בוודאי מואט מאוד בתהליך, וזה יקשה על הירידה בהמשך. לסיכום מה שאני אומרת: א. כדאי לאכול יותר (גם אם זה בשלב הזה יאט את הקצב- בהמשך זה ישתלם) ב. כדאי לעשות ספורט באופן קבוע (לא נורא אם לוקחים לעיתים פסק זמן קצר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים