ועוד שאלה קטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד שאלה קטנה
    שני
    06/11/2007

אני מאמינה שעוד חודש וחצי אני "יתקע " ולא ירד ,
    אני יוכל לקצץ קצת מהקלוריות .?
    או להמשיך כרגיל וימתין ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ועוד שאלה קטנה

הוספת תגובה

• שני

אהרון
    06/11/2007

את בטוחה שהמצב שלך לא יאפשר שום פעילות גופנית? לא חייבת להיות בעצימות גבוהה אבל אפילו פעילות מתונה של 30 -60 דקות ביום תעזור לך לא להתקע.
    אני מתקן את ההערכה שלי ל18-20 שבועות. אם תדעי להרכיב תפרוט יומי מאוזן ומגוון או שמישהו ייעץ לך, ותתמידי בו ההרזיה חייבת להמשך בקצב איטי יותר בהנחה שאין לך בעיות מטבוליות מסויימות. ללא ספק בתקופת ההרזיה תהינה הפסקות ואפילו ימים אחדים של עליה קטנה אך אל תתפתי להוריד באופן דראסטי את הערך הקלורי או לוותר על עיקרון האיזון. חשוב זה לא קצב ההרזיה אלא היכולת להתמיד ולשמור על התוצאה לאורך זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

אהרון
    06/11/2007

את לא צריכה לרזות יותר מ6 ק"ג. גם עכשיו את נראית לא רע.
    לא מומלץ לאכול רק 3 ארוחות ביום כפי שאת נוהגת אלא 3 ארוחות עיקריות ועוד 2-3 ארוחות ביניים קלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להמשיך בינתיים ולראות איך מתקדמים

ד''ר רוני חרמון
    06/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו