ירידה במשקל לבעלת משקל נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל לבעלת משקל נמוך
    נועה
    12/07/2010

אני בת 32 , 1.5 מטר גובהי ו 48-49 קילו משקלי. אני כשנה לאחר לידה, ונכון לעכשיו כמעט וחזרתי למשקל שהייתי לפני ההריון לאחר שמהלכו הגעתי כמעט לשבעים (! ) ק"ג. הירידה במשקל לאחר הלידה נעשתה בצורה מתונה מאוד ובצורה די טבעית אך לצערי היא נעצרה ואני ממש לא מצליחה לרדת יותר. לאחר הלידה בלוטת התריס היתה לא באיזון אבל כארבעה חודשים שתפקודי התריס תקינים לחלוטין. כבר עכשין אני צורכת לא יותר מ1300 -1200 קלוריות ליום ולכן ספק אם אוכל לרדת בכמות הקלוריות לאורך זמן.
    אני עוסקת בפעילות גופנית מתונה ( פילאטיס ) . אולם במהלך יום עבודה אני נמצאת ברמת פעילות גבוהה, (מקבילה לרמת פעילות של טבח לדוגמא ) ולאורך היום אני נמצא בעמידה, במקום העבודה שלי שלוש קומות ואני יורדת ועולה את המדרגות עשרות פעמים ביום.
    מה עוד אוכל לעשות בשביל לרדת עוד שניים שלושה קילו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי נועה

ד''ר רוני חרמון
    13/07/2010

לעיתים לא מספיק לספור קלוריות צריך לבחור את הקלוריות הנכונות אם הגעת לקצה היכולת האישית ואת לא חושבת שתתקדמי יותר יש מקום לקבל יעוץ לפיניש האחרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו