מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהרווווווווון !!!!!!שני12/07/2010
וגם השאר יכולים אבל נראה לי שאהרון זוכר אותי הכי טוב, או שלא ?
אז ככה ,
בעיקרון הצלחתי לשמור על המשקל המון המון זמן (60-62)
עד שלפני חצי שנה התגייסתי... בטירונות עליתי 2 וחצי קילו וזהו מאז לקחתי את עצמי בידיים, לא הצלחתי לרדת אבל לפחות הצלחתי לא לעלות עוד.
אז כרגע אני שוקולת 64.5 + - על 1.70
ומבחינתי זה נוראי כי אני לא מרגישה טוב עם עצמי ...
אני רוצה לחזור להיות 60 כמו פעם ואין לי מושג איך עושים את זה מכיוון שאני משרתת בבסיס סגור ואין לי כל כך יכולת לשלוט במה לאכול ...
בעיקרון כרגע הארוחות בוקר שלי הן נס קפה וכמה עוגיות כי אין ארוחת בוקר כל כך
בצהריים יש קוסקוס או אורז או כל פחמימה אחרת ושניצלים וכאלה
ובערב גבינות לחם ביצים חביתות וכו'
הבעיה היא שאני לא סובלת את האוכל ובקושי יוצא לי לאכול מסודר ...
הרבה זמן שאני אוכלת הרבה פחות מהטירונות ואני לא מצליחה לרזות,
ומה שהכי הזוי זה שאני פעילה פיזית מלפני הצבא...
היום קניתי משקל והחלטתי שדיי לא טוב לי עם עצמי ואני רוצה בתור התחלה לרדת את ה2 וחצי קילו ואח"כ אולי לרדת עוד 2 לא יזיק....
עזרהההההה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה .....
שני13/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני, יקירתי
אהרון רזון13/07/2010בטח שאני זוכר אותך מהימים ששנינו היינו חדשים בפורום. היה מיותר לציין את הנתונים ההתחלתים
כי אני זוכר אותם ואת הנחישות שלך למרות מעידות פה ושם. אין לי שום ספק שגם עכשיו תתגברי על תוצאות התסריט הקבוע אצל כל המתגייסות.
הייתי מציע לך פעילות אירובית אינטנסיבית אבל אני יודע שיש לך בעיה בסוגיה הזאת. בכל זאת עשי את המעט שאת מסוגלת כי ללא ספק יעזור.
אין דבר כזה שאיאפשר לשלוט על מה שאת אוכלת. אפשר, גם אפשר. מוטיבציה יש לך וגם צברת הרבה ידע, כך שאת יודעת מה לא כדאי לאכול.
כמה עיצות:
- וותרי לגמרי על העוגיות בארוחת הבוקר. אכלי קרקר מקמח מלא שתביאי מהבית עם גבינה עד 5%
וירק. הקפה לא סוכר.
- בצהריים אל תאוכלי את הקוסקוס ואורז וכו" ובמקומם ירקות. הורידי את הציפוי של השניצל ותספגי את השמן עד כמה שאפשר. אל תשתי את המשקה הממותק ש מלווה את הארוחה אלא מים בלבד.
- בערב אכלי ירקות (בקשי במטבח) וותרי על הלחם. עדיף לא לאכול חביתה כי היא ספוגת שמן וגם גבינות מעל 5% .
- בין הארוחות אכלי פרי. אם אין אפשרות להשיג בבסיס, הביאי מהבית כמות מספקת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :))
שני13/07/2010האמת שאני בבית עד יום שלישי הבא ( אמא חולה :\ ) אז יש לי קצת יותר שליטה לפחות בהתחלה .
כשאמרתי שאין שליטה על מה שאני אוכלת הכוונה על סוג המזון,כי זה מה שיש.. אם היה סופר מרקט בבקעות זה היה טוב חחח הבעיה שהכל שם רק חול וחולירע!!
יש לי המון מוטיבציה ואני לא מוותרת לעצמי !
וכן, המזל שלי שיש לי המון ידע במיוחד בהערכת קלוריות של מזונות..
אגב,אני עדייו שותה רק מים... העקרותנו של אורח חיים בריא חקוקים במוח תמיד
בחיים לא תראה אותי יורדת על חטיף לבד,פשוט לא מסוגלת :)
רציתי לשאול אם יש דרך כלשהי להאצת חילוף חומרים ?! אני יודעת שספורט והרבה מים, אבל כפי שאתה יודע זה לא ממש מתאפשר...
אולי קפה ?כי הוא ממריץ..
חשבתי אולי לעשות 1000 לשבועיים ואז 1200 לעוד שבעיים ושוב 1000 ושוב 1200 כדי לא להיתקע..
או פשוט קבוע בין 1000-1200 , מה אתה אומר ?
תודה, מתה עליך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין דבר העומד בפני הרז\(צ)ון!
אהרון רזון13/07/2010איו מזון מאיץ חילוף החומרים, לגבי קפה זה רק מיתוס. לשתות מספיק מים זה חשוב ובריא, אך לא משם תבוא הישועה.
אני לא בטוח שאת צריכה לספור קלוריות אלא לאכול באופן אינטויטיבי, דברים דלי קלוריות כל 3 שעות תוך וויתור מוחלט על סוכר, קמח, אורז ויתר הדגנים, תפו"א, בטטה ובמקומם המון ירקות. אני מודע שזה יהיה קשה בצבא אבל If there is a will' there is a way/
אם תהיה לך אפשרות לכתוב מהבסיס, אשמח לקבל עדכונים ושאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגיד לך את האמת ...
שני13/07/2010לוותר על כל מה שאמרת זה יהיה בלתי אפשרי בשבילי
אני אעמוד בזה אולי יומיים ..
בחיים למדתי שצריך משהו שיתאים לי ושאני אוכל לעמוד בו
ובזה אין מצב שאני אעמוד במיוחד בגלל הצבא ...
אולי אפשרות אחרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות אחרת
אהרון רזון13/07/2010היא מה שאת הצעת: 1000 - 1200 קק"ל אוכל בריא עם הרבה ירקות. עדיפה אכילה אחידה פחות או יותר, ולא שבועים - שבועים. בכל מקרה אל תרדי מתחת ל1000.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומלאאאאאאא מים חחח תודה :) אעדכן...
שני13/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)