אני צריכה עצה,בבקשה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עצה,בבקשה....
    מישהי
    15/07/2010

אז ככה..לפני כמה חודשים ירדתי במשקל בערך 7 ק"ג אבל עוד לא הגעתי למטרה הסופית שלי (התחלתי מ-82 הגעתי ל-74.5 בערך) אבל עכשיו אני תקועה על המשקל הזה,זה מפחיד אותי כי אני כבר לא אוכלת את הדברים שבגללם בעיקר השמנתי כמו-במבה,שוקולד,מרשמלו,עוגיות אוריאו וכו' וכו'-זה מחוץ לתחום עבורי אבל עדיין המשקל לא זז!! אני עושה פעילות פיזית מאוד קלה כי אני כבר לא מסוגלת בחום הזה לרוץ כל היום ואני לא יודעת מה יוביל אותי למשקל 68 כמו שאני כל כך רוצה...אולי אני אוכלת יותר מידי פחמימות? מה לא בסדר בצורת האכילה שלי? אני אוכלת גבינות,חלבונים,פחמימות כמו אורז,תפוחי אדמה,לחם קל או מלא שותה המון המון מיים...א-ו-ף! אני אובדת עצות!! בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי...ותודה מראש לכולם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריכה עצה,בבקשה....

הוספת תגובה

• שכחתי לציין...

מישהי
    15/07/2010

אני גובה 1.69

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעה נפוצה

אהרון רזון
    15/07/2010

הפסקת הירידה אחרי כמה שבועות של הרזיה רצופה היא תופעה מוכרת. אם תמשיכי באותו משטר, הירדה אמורה להתחדש. אם בכ"ז זה לא יקרה תוך שבועים מההפסקה עליך לערוך שינוים
    בתפריט ולהגביר את הפעילות הגופנית. יכול להיות שאת כן אוכלת יותר מדי פחמימות, נסי לצמצם באופן דרסטי ולהחליף בירקות. אכלי גבינות עד 5% בלבד. יש להמנע מאוכל מטוגן ושמן.
    טוב לשתות הרבה מים אבל מספיק רק "המון" אחד. לא משם תבוא הישועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

מישהי
    15/07/2010

זה נכון שלפני קבלת המחזור החודשי יש תיאבון מוגבר? (אם אתה יודע במקרה...)
    ואני אשתדל להקשיב למה שאמרת,תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, אך לא אצל כולן

אהרון רזון
    15/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו