טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב התחלתי דיאטה לפני כחודשיים וחצי. בהתחלה הכל "זרם", הקילוגרמים ירדו והייתי מאוד מבסוט. קצת רקע- אני בן 29 BMI התחלתי 33.5 כרגע 30 הדיאטה די מאוזנת לדעתי ארוחות קבועות הכוללות רוב אבות המזון. עקרון הדיאטה מבוסס על ספירת קלוריות- אני צורך עד 1800-2000 ק"ל בייום. 2 בעיות שעלו: 1. המשקל "נתקע" ומסרב לרדת בשלב זה. או שהגוף הסתגל או שאני לא יודע מה.. בקיצור לא יורד. אני חושב לשלב ספורט כתוספת , דבר שלא עשיתי עד עכשיו, כדי לשבור את המחסום. האם "המחסום הוא זמני? איך זה אצל שאר האשים? 2. בזמן אחרון התחלתי להרגיש עייפות ,כובד, לפעמים חולשה. ברור לי שזה בא מהדיאטה.זה די פוגע לי באיכות חיים, אך אני רוצה להגיע ליעד (להוריד עוד 8-10 ק"ג) ובגדול מוכן לסבול. אך עולה השאלה איך אפשר לעזור לגוף במצב לא קל שהוא נמצא בו? מיצים טבעיים? תא צמחים? וכמובן האם זה לא מסוכן? לדעתי לא, אך עדיף להתיעץ עם המומחים :)
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם אחרי שבועיים וחצי הירידה לא התחדשה, הסיכוי אינו רב שזה יקרה בעתיד, ללא שינוי במשטר ההרזיה. הדרך להשגת מטרתך היא פעילות אירובית יומית בעצימות בינונית-גבוהה של לפחות שעה + אימוני התנגדות 3 פעמים בשבוע לבלימת איבוד מסת השרירים. התזונה (הבריאה) היומית שלך לא תעבור 1800 קק"ל ותהיה מחולקת לשלוש ארוחות עקריות מאוזנות המכילות את כל אבות המזון ועוד 2-3 ביניים (יכולות להיות חד גוניות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד