שאלה בקשר לדיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לדיאטה
    roman
    16/07/2010

שלום רב
    התחלתי דיאטה לפני כחודשיים וחצי. בהתחלה הכל "זרם", הקילוגרמים ירדו והייתי מאוד מבסוט. קצת רקע- אני בן 29 BMI התחלתי 33.5 כרגע 30 הדיאטה די מאוזנת לדעתי ארוחות קבועות הכוללות רוב אבות המזון. עקרון הדיאטה מבוסס על ספירת קלוריות- אני צורך עד 1800-2000 ק"ל בייום.
    2 בעיות שעלו: 1. המשקל "נתקע" ומסרב לרדת בשלב זה. או שהגוף הסתגל או שאני לא יודע מה.. בקיצור לא יורד. אני חושב לשלב ספורט כתוספת , דבר שלא עשיתי עד עכשיו, כדי לשבור את המחסום.
    האם "המחסום הוא זמני? איך זה אצל שאר האשים?
    2. בזמן אחרון התחלתי להרגיש עייפות ,כובד, לפעמים חולשה. ברור לי שזה בא מהדיאטה.זה די פוגע לי באיכות חיים, אך אני רוצה להגיע ליעד (להוריד עוד 8-10 ק"ג) ובגדול מוכן לסבול. אך עולה השאלה איך אפשר לעזור לגוף במצב לא קל שהוא נמצא בו? מיצים טבעיים?
    תא צמחים? וכמובן האם זה לא מסוכן? לדעתי לא, אך עדיף להתיעץ עם המומחים :)

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לדיאטה

הוספת תגובה

• משקל התחלתי + נוכחי?

אהרון רזון
    16/07/2010

כמה זמן המשקל תקוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

roman
    17/07/2010

משקל התחלתי 116
    נוכחי 105
    המשקל "תקוע" כשבועיים וחצי
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל תקוע

אהרון רזון
    17/07/2010

אם אחרי שבועיים וחצי הירידה לא התחדשה, הסיכוי אינו רב שזה יקרה בעתיד, ללא שינוי במשטר ההרזיה. הדרך להשגת מטרתך היא פעילות אירובית יומית בעצימות בינונית-גבוהה של לפחות שעה + אימוני התנגדות 3 פעמים בשבוע לבלימת איבוד מסת השרירים. התזונה (הבריאה) היומית שלך לא תעבור 1800 קק"ל ותהיה מחולקת לשלוש ארוחות עקריות מאוזנות המכילות את כל אבות המזון
    ועוד 2-3 ביניים (יכולות להיות חד גוניות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו