טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אז ככה ראיתי שאלות דומות פה בפורום אז החלטתי לשאול גם אני בת 22 הגובה שלי 171 שנה שעברה חזרתי מחו"ל אחרי חצי שנה בניו יורק בחורף במהלך השהות שלי שם רזיתי וזה היה דיי נחמד המשקל שלי היה 72 קילו ותהיתי אולי מישהו יודע איך יכול להיות שלמרות שהייתי בטטת כורסא חלק נכבד מהזמן ולמרות שאכלתי באכול כפי יכולתך -ויכולתי היא רבה!- מלא אוכל סיני מטוגן בקיצור לא עשיתי שום דבר מיוחד ובכל זאת ירדתי במשקל? אולי אם אני אפענח אני אוכל לשחזר את ההצלחה
מאז שחזרתי לארץ, הביתה... למרות שרציתי להמשיך את המגמה של הירידה... ההפך הוא הנכון זה התחיל בפיטום של אמא ששמחה שאני בבית והמשיך בבטלה מוגברת בכל מקרה תוך חודשיים כבר עליתי 15 קלו בערך ומאז זה עלה ועלה והיום אני תופסת את עצמי ענקית! 30 קילו ויותר מעל מה שסביר
איך בשם ה' אני מורידה 30 קילו??? בלי להתעלף מהמספר... :( המון המון תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש הסבר לכל דבר אבל זה לא חשוב גם סיפורים כמו שלך די שכיחים מה שחשוב זה שיש לך מודעות ורצון ועכשיו את צריכה הרבה התמדה ודבקות במטרה בכול דרך שתבחרי ותעשי אותה טוב אולי עם יעוץ מקצועי ותשקיעי בכך לפחות חצי שנה תחזרי למידות שלך . ברצון אשמח לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד