קולה זירו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קולה זירו
    הדס
    26/07/2010

שלום, הייתי שמחה לקבל תשובה על כמה שאלות:
    1.אני יודעת שקולה זירו לא בריא, אבל עד כמה הוא באמת מזיק? איזה כמות מזיקה לגוף? והאם זה גורם בצורה כלשהי להשמנה/האטה בקצב חילוף החומרים?
    2.האם אכילת מוצרי חלב סמוך לאכילת מוצרי בשר מונעת את ספיגת הברזל?
    3.פחממות משפיעות על חלבונים? או בניסוח אחר - האם חלבונים משמינים אם אוכלים אותם לבד, ללא פחממות? (כלומר - לפי עיקרון דיאטת האטינקס)
    אשמח מאוד לקבל תשובה בהקדם ואני מודה לכם מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קולה זירו

הוספת תגובה

• הי הדס

ליטל סמואל-לוי
    26/07/2010

1. משקאות מוגזים אינם בריאים לעצם, במקרה הזה, קולה דיאט מכיל גם חומרי צבע וממתיקים מלאכותיים אך אין הוכחות כיום שהם מזיקים ברמת צריכה סבירה. לא הוכח כי שתיית קולה דיאט יכולה לגרום להאטה בקצב חילוף החומרים.
    2. ברזל וסידן "מתחרים" על ספיגה ולכן רצוי לא לאכול בסמוך
    3. פחמימות אינן משפיעות על חלבונים מבחינת קלוריות וגם לא הפוך. דיאטת חלבונים כמו שאר הדיאטות, יכולה לעבוד למי שהיא מתאימה לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת אטקינס

אהרון רזון
    26/07/2010

היא אחת הדיאטות הכי שנויות במחלוקת
    קשה להתמיד בדיאטה לאורך זמן, ולרוב, מחזירים תוך זמן קצר את כל מה שהושל, עם פחות שריר ויותר שומן.
    · רוב הרופאים והמדענים מתייחסים אל דיאטת אטקינס בספקנות מאחר והיא מנוגדת לכל כללי ה"אכילה הנכונה".
    · יכולות להיות לדיאטה השלכות קיצוניות על המצב הבריאותי של המרזה עם תופעות כגון – פגיעה בכליות, בעורקים, אבנים בכיס המרה, מחלות לב , עצירות, חוסרים בוויטמינים ורכיבים חיוניים אחרים, השפעה על מצב הרוח והשינה ועוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו