שמירה על משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירה על משקל
    תמרה
    29/07/2010

שלום רב!

לכבוד חתונה עשיתי דיאטה שהיא לא בריאה ואכלתי כ 900 קלוריות ביום במשך חודשיים, גם לא עשיתי שום ספורט.. ירדתי כ 8 קילו ואני אוהבת איך אני ניראת עכשיו. השאלה שלי האם יש סיכוי לא להעלות את מה שירדתי עד עכשיו, ולהוסיף ספורט ולהתחיל לאכול 1300 קלוריות שחישבתי במחשבון לפי נתונים אישייים? אם אני ישמור מה מכניסה לפה ובלי יותר מדי שומנים/מתוקים.. האם אפשרי? או שזה בלתי נמנע להשמין? כי אני יודעת שבהתחלה יורד כמות הנוזלים בגוף ולא השומן..

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירה על משקל

הוספת תגובה

• הי תמרה

ליטל סמואל-לוי
    29/07/2010

זה לא בלתי נמנע להשמין אבל זה בהחלט קורה הרבה פעמים אם חוזרים לאכול כרגיל. הדרך היחידה לשמור על הירידה ולא לעלות היא לאכול קצת יותר (לעלות את הקלוריות בהדרגה ולהישקל אחת לשבוע) ולעשות פעילות גופנית סדירה. לגבי כמות הקלוריות, היא נשמעת סבירה אבל איני יכולה לומר בבטחון משום שאין לי נתונים של גובה ומשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו