טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לאחרונה החלטתי להתחיל דיאטה בריאה הכוללת לפחות 3 פעמים ספורט במשך השבוע ותזונה של בערך 1000 קלוריות ליום, לאור הדיאטה הזו אני אמורה לרדת במשקל אך במקום זאת, אני עולה במשקל ! האם זה הגיוני? מה ההסבר לכך ? אפילו יצא לי להשתמש פעם- פעמיים בתה טיבטי שגורם ליציאות מוגברות ולהוצאת נוזלים מהגוף ולכן אינני חושבת שצבירת נוזלים היא הסיבה לעלייתי במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נפוצה תופעת אגירת נוזלים במשך כמה שבועות אצל מתאמנים חדשים (פעילות אנאירובית). אין צורך בתה טיבטי, הוא לא ירזה אותך. אם ההיקף הקלורי של התפריט היומי שלך נמוך מהוצאת האנרגיה, תראי תוצאות בהקדם. ליתר בטחון הגבירי והרחיבי את הפעילות האירובית, רצוי שעה כל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים