שאלה על אכילת לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על אכילת לילה
    אנה
    10/08/2010

קראתי באתר כתבות על אכילה בלילה.
    אני רוצה לציין שאני רוב חיי התרגלתי לאכול מאוחר בערב , יוצא מלא פעמים שאני יוצאת למקומות בילוי מאוחרים כגון פאבים ומסעדות או ארועים שונים ואני אוכלת אוכל כבד במהלך הלילה, אבל גם מצד שני אני הולכת לישון מאוחר ואוכלת לפחות 12 שעות לאחר מכן כשאני קמה בצהריים נגיד.
    כרגע אני אוכלת ארוחה אחרונה גדולה בערך 600 ק"ק ב9 בערב, הוולכת לישון בערך ב1 קמה ביום הבא סביבות 10 ואוכלת רק ב11. האם זה נחשב גם אכילה בלילה? זה הזמן שיוצא לי לאכול כי אני עובדת עד הערב ורק כשאני חוזרת יוצא לי לאכול ארוחה נורמלית. האם זה תקין או שכדאי לי לסדר את אכילה שלי בצורה שונה. אני רוצה לציין שאני אוכלת לא מסודר כי בסופה"ש אני אוכלת בכלל אחרת.
    אני רוצה להרזות 3קילו כבר מלא זמן ולא מצליח לי, אני הולכת כל יום למכון כושר אוכלת ביום בערך 1500 ק"ק. הגובה שלי הוא 171 והמשקל שלי הוא 63. מה אני יכולה לעשות בנידון ומה יעזור לי להרזות את ה3 קילו האלה. והאם זה קשור שאני אוכלת מאוחר.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על אכילת לילה

הוספת תגובה

• הי אנה

ד''ר רוני חרמון
    10/08/2010

את רזה ולא צריכה לרדת במשקל בכל מקרה את לא ניזונה טוב וחייבת הדרכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו