בעיה מדאכת ומתמשכת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מדאכת ומתמשכת.
    ענת
    10/08/2010

שלום לכולם. אני בת 16 מטר שישים וחמש בערך. אני מאז ומתמיד שומרת על ערכים של תזונה בריאה ודיאטטית ועוסקת בפעילות גופנית. במהלך השנה האחרונה העלתי עשר קילו בלי סיבה מסוימת. לא אוכלת ג׳אנק,מתוק וכו׳... מה שכן הייתה לי במהלך השנה האחרונה אובססיה לגבינות והייתי אוכלת הרבה מאוד קוטג׳ שלושה אחוז וכד׳ במקום ארוחות מסודרות יותר. לא רואים עלי כ״כ שעליתי אבל הרגליים שלי התרחבו ועליתי ממידה 36 ל38 מה שמאוד דיכא אותי. הלכתי לדיאטנית שבנתה לי תפריט כמעט בלי מוצרי חלב וכבר שלושה חודשים שאני מתמידה בו אך לא יורדת גרם,אומנם אני רואה שהצטמצמתי והרגליים טיפה רזו אך אני לא יורדת במשקל ולא במידת מכנסיים. חשוב לציין שאני עשיתי בדיקות דם הורמונליות ושל הבלטות והכל בסדר. אני לא יודעת כבר מה לעשות, אני אובדת עצות ואני ממש מדוכאת מהמצב ולא יודעת כבר מה לעשות כדי לרדת את הקילוגרמים העודפים בשביל לחזור למצב הקודם. אני אוכלת בין 1000-1300 קל׳ ביום ועוסקת בספורט במהלך השבוע. מה לעשות? האם כאן מישהו יוכל לעזור לי? אני כל הזמן מדוכאת מהרגליים שלא היו אישיו פעם והמידתיות מכנסיים. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מדאכת ומתמשכת.

הוספת תגובה

• מישהו כאן מהצוות יכול להתייחס בבקשה

ענת
    12/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו