טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום למומחי הפורום ואהרון בפרט, אני כבר 6 חודשים בתהליך של הרזיה, התחלתי במשקל 92.5 (גובהי 1.72) ולאחר איזון תפריט וספורט (4 פעמים בשבוע חד''כ אירובי שעה וחצי כל פעם ובנוסף פעמיים בשבוע אימון התנגדות) הגעתי למשקל 77+-... בחודש וחצי האחרונים המשקל הפך ליו-יו, שבוע עולה חצי קילו, שבוע יורדת קצת.. אין יציבות. אני יכולה בהחלט להגיד שהרפתי במשמעת התזונה ואני מרשה לעצמי יותר היום אבל משתדלת לא לעבור 1400 קלוריות ביום.. (משתדלת... לא תמיד מצליחה, בעיקר בסופ'שים).
המליצו לי בחדר כושר לקנות את המוצר hydroxyCUT שלטענתם שורף שומנים. אני בעיקרון מאוד נגד כל החומרים הכימיים האלה (ראיתי שמכיל הרבה קפאין ועוד חומרים) אבל אין ספק שהדבר מפתה כדי שהירידה במשקל תמשיך עד למשקל היעד (68). האם אתם מכירים את זה המוצר? אשמח לשמוע דעתכם.
תודה מראש, ירונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הלוואי ופתרון בריא ויעיל להרזיה היה טמון בתכשירים למיניהם. צריך להסתייג מהם בעיקר אם הומלצו בחדר הכושר, מאחר וחלק מהמדריכים הם סוכני המכירות היעילים ביותר של מוצרים מסוג זה. המוצר אמנם מפחית תיאבון לזמן מוגבל אבל יש לו תופעות לוואי בחלקן מסוכנות במצבים מסויימים: - העלת ל"ד והגברת הדופק -הגברת ההזעה -כאב ראש -עצבנות ואי שקט נפשי וגופני. יש לציין שעם הפסקת הנטילה גם תופעות הלוואי פוסקות אבל גם התיאבון והקילוגרמים חוזרים (אם בכלל הלכו).
במאי 2009 מינהל המזון והתרופות האמריקני (FDA) הוציא הזהרה על כמה מוצרי hydroxyCUT קשורים לכאורה לנזק לכבד rhabdomyolysis, ולפחות למקרה מוות אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כעוסקת בתחום הבריאות אני מבינה קצת במונחים שרשמת, רבדיומיוליזיס יכול לגרום לאי ספיקת כליות קשה עד הגעה לדיאליזה ומוות, אין לי ספק שאנשים עם קצת פחות ידע יכולים להתפתות... חבל שלא מוציאים את זה מחוץ לחוק כמו את ה"חגיגת" ושותפיו.
תודה על התשובה, ירונה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים