טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לדיאטנ/ית שלום... לפני כחמישה חודשים התחלתי דיאטה מאוזנת ובריאה לאחר שנה וחצי של הפרעות אכילה (בהן ירדתי ועליתי במשקל). כתוצאה מההפרעות המחזור שלי פסק למשך שנה ועדיין לא חזר. בחמישה חודשים האחרונים חזרתי לאכול בריא ומאוזן ואני משלבת פעילות גופנית, שעה הליכה על הליכון 6 ימים בשבוע. אני מקפידה ב200% ולא הייתה לי נפילה אחת אפילו.. ו... עליתי 3 קילו וזה נתקע שם! אני כ"כ מתוסכלת ואין לי מושג מה הבעיה.. עשיתי בדיקות דם ובלוטת התריס תקינה לגמרי. רציתי לדעת אולי יש לי בעיה בתפריט.. אני כותבת פה יום אחד אבל זה מה שאני אוכלת פחות או יותר כל יום.. בוקר: כפית שמן זית+יוגורט 0%+ 2 פרוסות לחם קל. ביניים: תפוח צהריים: 150-200 ג' של מנה חלבונית כלשהי (עוף,דג, חזה עוף וכו') לפעמים אני מוסיפה 2 פריכיות אורז או 2 פתית. ביניים: תפוח+5 שקדים+תאנה יבשה. ערב: ביצה/טונה/8 פרוסות פסטרמה דלת שומן+ יוגורט 0%+ 2-3 פרוסות לחם קל+ 2 פריכיות אורז. אשמח לקבל תשובה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בוקר: גם פילפל אדום. צהריים: במקום אורז\פתית, סלט ירקות גדול. ביניים: פרי שונה מביניים-בוקר. אפשר לוותר על השקדים. ערב: בלי פסטרמה (מאכל מעובד מלא כימיקלים). סלט גדול. או לחם או פריכיות אבל תמיד מלא.
הפעילות האירובית בדופק 130-140. אם יש אופציה להוסיף עוד חצי שעה יומית בנפרד תוך גיוון (למשל שחיה), תראי תוצאות מעודדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני ממליץ לך אבחון RMR (שריפת קלוריות במנוחה מוחלטת). עושים את זה במכון ווינגייט ובמרפאות ספורט (חפשי בגוגל "רפואת ספורט"). יכול להיות שהקצב המטבולי שלך נפגע בשלב הפרעות האכילה, אבל עם משטר אכילה ופ"ג נכון המצב ישתפר, זה עניין של זמן.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד