לא מצליחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה
    אינה
    15/08/2010

היי.
    אני הייתי שוקלת פעם 75 קילו והורדתתי בהדרגתיות. עד לפני שנה הייתי 50 קילו.. לפני שנה העלתי 2 קילו והשנה העלתי פחות מחצי שנה 3 קילו ועכשיו אני 55 ואני לא מבינה למה. כי אני לא אוכלת פחמימות כמעט . א אוכלת דברים משמנים.. בעיקר גרנולה בבוקר סלט ובשר ופרות בערב
    מה שכן אני שותה אלכוהול והרבה חמוציות
    אני מתאמנת כל יום בחדר כושר בין שעה לשעתיים ועושה אירובי. מתסכל אותי העניין של המשקל ואני רוצ להוריד סהכ 2 קילו ולא יודעת איך. מתי לאכול? אחרי האמון? לפני? להתאמן כל יום זה בריא בכלל? כי זה בעיקר אירובי ולא משקלות. כאילו חצי שעה סקי וחצי שעה הליכון.. אנ מש מתוסכלת.. הרופא לא רוצה לתת לי הפניה לדיאטנית כי ראומר שהמשקל תקין. אבל עדיין 2 קילו זה משו שממש בא לי. אולי אני לא אוכלת נכון אחרי אימון. אילך אני מגבירה את קצב חילוף החומרים? תעזרו לי בקשה
    סהכ 2 קילו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה

הוספת תגובה

• אני צריכה דחוףף עזרה

אינה
    16/08/2010

בקשההההההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אינה

ד''ר רוני חרמון
    16/08/2010

את צריכה לחשב את כמות הקלוריות היומית שלך ולאכול קצת פחות מזה מבלי להפחית את הפ"ג שלך כמו כן תרבי בשציית מים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו