טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
במידע עליך רשום שאתה שמן לשעבר וכעת אתה ספורטאי. מאוד מעניין אותי לדעת האם הדרך שעשית הייתה קשה? האם היו לך שבירות במהלך הדיאטה, כמו שקורה אולי לכל מי שעושה דיאטה, פשוט יום אחד נשברים וזוללים מכל הבא ליד? האם אחרי שירדת במשקל ועכשיו קל לך להמנע מכל המזון ה"אסור"? האם יש רגעי שבירה או לפחות רצון עז למזונות האלו?
סליחה על החוצפה, אני יודעת שהשאלות האלה מאוד פולשניות, אבל אני רואה מאבקים של אנשים עם משקלם שנמשכים כל חייהם וסיפורך נראה כל כך מוצלח, כמעט מושלם מדי מליהיות אמיתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על אף שעניתי בעבר על פניות דומות, תמיד אשוב ואענה ברצון. לא הצטרפתי להנהלת הפורום מתוך מניע כלכלי או פרסומי ולא רק כדי לתת תשובות מקצועיות לגולשים אלא גם לשמש כהשראה לכל מי שרוצה באמת לפנות לדרך הנכונה והבריאה לטיפול בגוף. כמו רוב גולשי הפורום הזה גם אני עברתי כמה מחזורי הרזיה השמנה עד לפני 11 שנים. הגעתי אז למסקנה שאין דיאטה שמוכיחה את עצמה אלא רק שינוי רדיקלי באורח החיים כאשר הפעילות הגופנית תופסת מקום מרכזי. התחלתי לשחות שעתיים ביום ולאכול אוכל בריא אך לא ממש הגבלתי את עצמי. הורדתי כ40 ק"ג תוך שנה, מצב שמחזיק מעמד עד היום. לא היו לי שבירות ולא זללתי כל מה שבא ליד (כפי שקרה כשהייתי בדיאטות דלות קלוריות) בגלל שלא תסכלתי את עצמי וגם עכשיו לא. כל בוקר בשעה 5 אני מתחיל את השחיה שנמשכת עד שעה 7. בנוסף אני מתאמן בריצה ומשתתף ברוב מירוצי ערים ושטח של 10 ק"מ וגם חצי מרתון. 3 פעמים בשבוע מבצע אמוני התנגדות בחדר הכושר. אני לא מגביל את עצמי בכמויות ולא סופר קלוריות. בסופי שבוע אוכל גם 2 מנות עוגה איכותית תוצרת בית ולא נרתע גם מ2-3 קוביות שוקולד איכותי כשמתחשק אבל לא כל יום. לא מפריד בין מזונות ולא אוכל ע"פ שילובים אבל לא נוהג לאכול בשר\דג באותה ארוחה עם פחמימות מרוכזות, אלא עם סלט ענקי. אוכל 3-4 פעמים בשבוע דג טרי איכותי . גבינות רק עד 5% יוגורט דל שומן. פירות אוכל אני יחסית בנדיבות 4-5 ליום לא בתור מנה אחרונה אלא בנפרד בין הארוחות.
אם אנ י יכול, כל אחד יכול. If there is a will, there is a way
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד