טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רציתי לדעת לגהי תזונה נכונה ואם מה שאני עושה זה בסדר 8.30 בננה 11.30 מעדן או חטיף אנרגיה 14.30 2 פרוסות לחם שיפון מלא עם טונה או חביתה 16.00 2 פרוסות לחם שיפון מלא עם טונה 18.00 הולכת למכון כושר פעמיים בשבוע 19.00חתיכת בשר חזה עוף או חתיכת עוף או כבד עם 5 כפות אורז מלא או ספגטי מלא או קינואה או כוסמת עם סלט 22.00אבטיח או פרי או פופקורן ולפעמים גם לא אוכלת בערב כלום אם הולכת לאימון אוכלת את הארוחה החמה בשעה 20.30 בערך מבצעת פעמיים בשבוע שיעור עיצוב בין שעה לשעה וחצי רציתי לדעת מה אני יכולה לשפר ואם זה בסדר מה שאני עושה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
11.30 מעדן או חטיף אנרגיה *** עדיף יוגורט טבעי עם סובין שיבולת שועל
14.30 2 פרוסות לחם שיפון מלא עם טונה או חביתה ****+ סלט ירקות 16.00 2 פרוסות לחם שיפון מלא עם טונה ****לא אותו דבר כמו 14.30 .זה יותר מדי טונה, החליפי למשל עם גבינה צפתית והוסיפי גם ירק.
18.00 הולכת למכון כושר פעמיים בשבוע 19.00חתיכת בשר חזה עוף או חתיכת עוף או כבד עם 5 כפות אורז מלא או ספגטי מלא או קינואה או כוסמת עם סלט 22.00אבטיח או פרי או פופקורן ולפעמים גם לא אוכלת בערב כלום ****מומלץ תמיד לאכול אחרי האימון. אם הולכת לאימון אוכלת את הארוחה החמה בשעה 20.30 בערך מבצעת פעמיים בשבוע שיעור עיצוב בין שעה לשעה וחצי רציתי לדעת מה אני יכולה לשפר ואם זה בסדר מה שאני עושה תודה **** עם התזונה הזאת ניתן להשיג את מטרתך. אם את רוצה לראות תוצאות יותר מוחשיות הוסיפי פעמיים בשבוע שעה הליכה נמרצת עם קטעי ריצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד