כמה קלוריות לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה קלוריות לאכול
    גל
    19/08/2010

אני בת 41 משקלי 75 כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום כדי לרזות ?
    עושה פעילות גופנית.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה קלוריות לאכול

הוספת תגובה

• בהנחה שהקצב המטבולי שלך ממוצע,

אהרון רזון
    19/08/2010

1400 קק"ל + שעה ליום פ"ג אירובית (רצוי גם אנאירובית לבלימת אבוד מסת שריר) יביאו תוצאות מוחשיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצב מטבולי מה זה ?

רוצה לרזות
    24/08/2010

תודה על תשובתך אשמח לשמוע למה כוונתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כמות אנרגיה (קלוריות)

אהרון רזון
    24/08/2010

שהגוף שורף ביממה בהנחה שהוא נמצא במנוחה. זה תלוי בנתונים האישיים (מין, גיל, גובה, משקל,
    מסת שרירים, אחוז שומן) ,אבל גם בגנטיקה שהוא נתון מולד..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך ויש לי שאלה

גל
    25/08/2010

גילי כאמור 41 גובה 165 משקל 75 ואחוז השומן אם זכור לי נכון עפ"י מכשיר שבדקתי לפני זמן קצר משהו כמו 30 -31 אחוז. אם כך עפי תשובתך אני אמורה לאכול 1400 קלוריות וכל יום שעה פעילות אירובית. אז מה קצב המטבולי שלי כעת . ווכמה ארד בשבוע ?
    דבר נוסף אני לא שותה בכלל מים רק 4-5 כוסות נס קפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שריפת קלוריות

אהרון רזון
    25/08/2010

שריפת קלוריות במנוחה ביממה עבור הנתונים שלך היא 1480 קק"ל.
    החישוב הוא תאורטי ומבוסס על סטטיסטיקה ואינו בהכרח נכון עבורך. אם חשוב לך לדעת במדוייק עליך לעבור איבחון RMR\BMR. בקו"ח שלך יפנו אותך למרפאת ספורט באזור מגוריך. הבדיקה בתשלום.
    אני מעריך שתרדי בממוצע חצי ק"ג לשבוע (יותר בהתחלה), וזה הקצב המומלץ.
    זה חמור מאוד שאת לא שותה מים. זה פוגע לא רק בבריאות אלא גם בהרזיה. את שותה יותר מדי נס. אם כבר עדיף קפה טבעי ( לא חזק), ולא יותר משלוש כוסות ליום ועדיף בכלל לא. עליך לשתות לפחות 8 כוסות מים ליום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו