היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    אוריי
    19/08/2010

אני בת 17.5 שוקלת 42-43 גובה 1.53 בזמן האחרון העלתי קצת במשקל אין לי תפריט מסודר בעיקרון אני לא אוכלת בצקים, בשר, ירקות ופירות (ירקות ופירות אני פשוט לא אוהבת) אני אוכלת לרוב ביצים, מוצרי חלב וטבעול ואני שותה רק מים בקשר לספורט אני משתדלת לעשות מתי שיוצא לי אבל לא בתדירות גבוהה ממה יכול להיות שאני מעלה במשקל? ומה אני יכולה לאכול שיהיה בריא ולא משמין יותר מידי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

ליטל סמואל-לוי
    19/08/2010

לפי הנתונים שלך את נמצאת במשקל תקין לחלוטין. בגלל שאת קטנה יחסית, את לא צריכה כמות קלוריות גדולה ולכן כדי להישאר במשקל את גם צריכה להקפיד לשמור (אם את רוצה לדעת בדיוק כמה את צריכה לאכול את יכולה לעשות בדיקת קצב חילוף חומרים).
    לגבי התזונה שלך - היא מאוד לא מגוונת, וזה כשלעצמו - עלול להיות בעייתי בירידה במשקל. תנסי בכל זאת לשלב ירקות בצורות שונות - מוקפץ, בתוך רוטב, פשטידות, מרקים....
    מוצרי טבעול - תשתמשי ב"רזים" (5% שומן או סדרת ה"לייט"). ביצים - רוב הקלוריות נמצאות בחלק הצהוב. אל תאכלי יותר מצהוב אחד ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו