עזרה ממיואשת , אשמח אם תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה ממיואשת , אשמח אם תעזרו לי
    אחת
    14/11/2007

הי אני חדשה כאן . ואני מבקשת עזרה אני כבר מיואשת ..!!!!!

אני רוצה לדעת את מורידים שהשוקים .. ->

אני בת 15 ואני עד לפני חצי שנה בערך היתי מקפידה על ספורט , על רכיבה על אופני כושר .
    הייתי עושה המון כשהיתי באה מבית הספר בסביבות 13:00 ועושה ספורט עד 18:00 ויותר,
    זאת אומרת הייתי מתאמנת כשאני צופה בטלויזיה כשאני אני במחשב בקיצור תמיד!!
    ולא הייתי שמה לב לזה שאני בכלל מתאמנת,
    ולא ממש אוכל היתי אוכלת צהריים וערב ופירות בינהם.

עד לפני חצי שנה עברתי לאימי שלי (הורים גרושים ) ושם בכלל נהיתי עצלנית והשמנתי בשוקים איפה שהתחת =]
    אני אוכלת צהרים בלי לחם וערב סלט עם פרוסה או קופלנס אני אוכלת אורחת ערב מאוחר בערך ב10 ,9 בערב
    ואני מרגישה אני אוכל הרבה
    ועכשיו אני מתאמנת על מכשיר שדומה להליכון כושר ועושה כ-20 דקות ביום וכפיפות בטן .

אז רציתי לדעת עם זה מספיק ,
    מה עליי לשפר , אם בכלל ..

בקיצור חפרתי אז מקווה שתעזרו לי .. =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא רק השוקיים

אהרון
    15/11/2007

אין השמנה או הרזיה נקודתית. את השמנת בכל הגוף אבל בולט יותר בשוקיים. הגבירי את הפעילות הגופנית והקפידי על תזונה נכונה. מה המשקל והגובה והגיל שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת

אחת
    15/11/2007

גובה 1.53 ומשקל 67

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיואשת

ד''ר רוני חרמון
    15/11/2007

אל תתיאשי את בסדר גמור שוקיים שמנות זה מבנה גוף ולא קשור להשמנה ספציפיט.לגבי ספורט רצוי לבצע ברצף שעה 3 פעמים בשבוע מאשר כל יום 20 דקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממיואשת

אחת
    15/11/2007

תודה לך .. =]
    שמחתי שהגבת לי ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו