איך לדכא חשק לאכול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לדכא חשק לאכול?
    זוהר
    24/08/2010

אני אחרי דיאטה מאסיבית בה ירדתי המון והשמנת יתר הגעתי למשקל מאוד נמוך, על גבול התת משקל.
    בכל מהלך הדיאטה כל חודשיים-שלושה בערך העליתי את מספר הקלוריות ועד לפני כשלושה חודשים אכלתי כ1200-1300 קלוריות ביום, עדיין ירדתי 2 קילו בחודש אז תכננתי להעלות עוד את מספר הקלוריות כדי לעצור את הירידה.
    אבל משום מה, איכשהו, נכנסתי לתוך מעגל של בולמוסי אכילה נוראיים!
    זה נמשך כבר 3 חודשים, העליתי כבר יותר מ-10 ק"ג והבולמוסים קורים 4-5 ימים בשבוע. אני פשוט זוללת לאורך כל היום, את כל המאכלים ה"אסורים", מגיע למצב של הרגשת פיצוץ וכאבים ועדיין ממשיכה לאכול! למחרת, אפילו אם אני לא רעבה, יש לי משיכה עזה לאותם המאכלים וקשה לי לעצור את עצמי.
    כבר כמה פעמים ניסיתי לחזור למסלול הרגיל, לאכול נורמלי, אני מחזיקה מעמד מקסימום 3 ימים ואז שוב נשברת.
    למה זה קורה? איך קרה שפתאום כבר אין לי את כוח הרצון הזה שהיה לי לאורך שנה שלמה?!
    הבנתי שזה קשור לרמת הסוכר בדם, בגלל שאני זוללת את כל השטויות האלה הגוף התמכר ודורש עוד! אבל גם קראתי שאחרי 3 ימים החשק אמור לעבור ולי גם אחרי 3 ימים הוא פשוט לא עובר!
    איך אני משתלטת על הגוף שלי וחוזרת לשפיות?
    איך לדכא חשק? לא תאבון, חשק!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לדכא חשק לאכול?

הוספת תגובה

• הי אלונה

ד''ר רוני חרמון
    24/08/2010

שאלת מיליון הדולר. כעיקרון כפי שאת מתגברת על היצר המיני שלך או על יצר השנאה או על רוגז כך את צריכה להתאמן ולשלוט ביצר החשק לנישנוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו