טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אחרי דיאטה מאסיבית בה ירדתי המון והשמנת יתר הגעתי למשקל מאוד נמוך, על גבול התת משקל. בכל מהלך הדיאטה כל חודשיים-שלושה בערך העליתי את מספר הקלוריות ועד לפני כשלושה חודשים אכלתי כ1200-1300 קלוריות ביום, עדיין ירדתי 2 קילו בחודש אז תכננתי להעלות עוד את מספר הקלוריות כדי לעצור את הירידה. אבל משום מה, איכשהו, נכנסתי לתוך מעגל של בולמוסי אכילה נוראיים! זה נמשך כבר 3 חודשים, העליתי כבר יותר מ-10 ק"ג והבולמוסים קורים 4-5 ימים בשבוע. אני פשוט זוללת לאורך כל היום, את כל המאכלים ה"אסורים", מגיע למצב של הרגשת פיצוץ וכאבים ועדיין ממשיכה לאכול! למחרת, אפילו אם אני לא רעבה, יש לי משיכה עזה לאותם המאכלים וקשה לי לעצור את עצמי. כבר כמה פעמים ניסיתי לחזור למסלול הרגיל, לאכול נורמלי, אני מחזיקה מעמד מקסימום 3 ימים ואז שוב נשברת. למה זה קורה? איך קרה שפתאום כבר אין לי את כוח הרצון הזה שהיה לי לאורך שנה שלמה?! הבנתי שזה קשור לרמת הסוכר בדם, בגלל שאני זוללת את כל השטויות האלה הגוף התמכר ודורש עוד! אבל גם קראתי שאחרי 3 ימים החשק אמור לעבור ולי גם אחרי 3 ימים הוא פשוט לא עובר! איך אני משתלטת על הגוף שלי וחוזרת לשפיות? איך לדכא חשק? לא תאבון, חשק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד