חוזרת לדיאטה.... עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוזרת לדיאטה.... עזרה בבקשה
    ליאור
    25/08/2010

שלום אני ליאור בת 26 , משקל נוכחי 70 , גובה : 170
    לפני שנה שקלתי 85 , התאמנתי והייתי במשטר דיאטה אך ללא ייעוץ , הצלחתי להוריד 15 קילו תוך 3 חודשים .... ומאז אני שומרת
    אני עדיין מרגישה בעודף משקל ורוצה לחזור לדיאטה...
    השאלה:
    איזה פעילות גופנית עלי לעשות ? מקודם רק עשיתי הליכה , האם זה מספיק ?
    וכמה קילוגרמים בשבוע אני צריכה להוריד בהנחה שאני מרבה בירקות ופירות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוזרת לדיאטה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    25/08/2010

קודם כל כל הכבוד, בעיקר על השמירה. את מוכיחה לעצמך שזה אפשרי. הירידה מעכשיו רצוי שתהיה של חצי קילו בשבוע. רצוי פעילות אירובית 3 פעמים בשבוע וגם פעילות כוח פעמים בשבוע. תתיעצי עם מדריך כושר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע מוכר מידי

יהודית
    25/08/2010

אני הבנתי מהדיאטניות שחשוב מאוד שהדיאטה תהייה הדרגתית, אחרת גם אם יורדים מהר באותה המהירות גם מעלים..

אני כבר יותר מ10 שנים (הריון ראשון) לא מצליחה לחזור למידות שלי ...

אני כל פעם מתחילה לעשות ספורט ולאכול מסודר וכעבור שבועיים נשברת.. אין מה לעשות כשעובדים כל היום ואז מגיעים הביתה ילדים וכו' אין מספיק זמן לטפח ולשמור..

ראיתי אתמול את הפרסומת של שופרסל דיל עם איציק כהן, 1000 בודקים וכו' גם הוא מסכן כל הזמן כמו יו יו עולה ויורד..

כך שיקירתי אין ברירה אחרת אלה לקבל החלטה ולהתמיד...

מאחלת לכולנו בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי

חנין
    25/08/2010

אני מאמינה " אם תרצו אין זו אגדה" ..... גם כך הייתי בהתחלה אבל כשיאכפת לך מעצמך אז את עושה הכל, בהצלחה לך מאמוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו