שאלה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה .
    לילה
    26/08/2010

שלום (:
    אני בת 14 וחצי ,
    הגובה שלי הוא 1.54
    והמשקל שלי הוא 49 או 50 .
    האם זה נורמלי, והאם עליי לרדת במשקל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה .

הוספת תגובה

• המשקל שלך תקין

אהרון רזון
    26/08/2010

אם את לא מרגישה טוב במשקל הנוכחי אפשר להוריד לכל היותר 3-4 על ידי דיאטה בריאה ומאוזנת ופעילות גופנית. את עדיין צפויה לגבוה (לא בטוח) ולהתפתח, לכן קצב ההרזיה צריך להיות מתון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי מה שהרופא שלי אומר

לילה
    27/08/2010

איני צפויה לגבוה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשובב

יעל
    27/08/2010

היי אני בת 22 גובהי 1.67 ומשקלי 48-49 יש לי בעיה אני מכורה לגאנק ואוכלת כל יום כל היום אוכל של בחוץ (בורגר ראנץ.פיצות.פלאפל וכו') אוכלת המון חטיפיםםםםםם המיוחד בלילה שאני חוזרת מהעבודה אני כמעט ולא נוגעת בירקות....פירות אני לא אוהבת והאמת שאני שותה רק משקאות כמו קולה זירו או נסטי....
    אני נורא חלשה ותמיד יש לי הרגשת עייפות וחולשה...מה עליי לעשות?!והם זה בסדר שאני ניזונה רק משטויות?ומשקלי תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסוכן להמשיך כך!

אהרון רזון
    27/08/2010

את חייבת לקבל ייעוץ תזונתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'אנק

ליטל סמואל-לוי
    28/08/2010

הי יעל, מוזר שאת אוכלת כל כך הרבה שטויות ועדיין משקל תקין ואפילו נמוך מהרצוי. זה מראה שחשוב גם כמה אוכלים ולא רק מה. בכל מקרה החסרון של אכילת מזון מהיר וחטיפים במקום ירקות, פירות ומזון מזין מעבר להשמנה בדרך כלל, הוא שחסרים לך מרכיבים תזונתיים חיוניים כמו ויטמינים ומינרלים. וזה גם יכול להסביר את העייפות שאת מרגישה ולגרום לבעיות גם בעתיד. כדאי לך לנסות לשפר את הרגלי האכילה שלך והתזונה כבר מעכשיו. תתחילי בהדרגה, כל פעם שינוי קטן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו