האם אני אוכלת נכון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני אוכלת נכון?
    דנית
    29/08/2010

שלום!
    אני בונה לי תפריט מראש כל תחילת שבוע לארוחת צהריים-ערב.אני אסביר מה אני אוכלת בעיקרון ותגידו לי אם זה בסדר(סוג הדם שלי o , בריאה , בת 32 , רווקה ללא הריונות)
    לארוחת בוקר אני בדרך כלל שותה מיים,אוכלת קצת שקדים עם פרי ליד.ולא אוכלת דבר עד הצהריים

בעיקרון אלו האופציות לתפריט שלי לצהריים:

שעועית ירוקה חתוכה (סנפרוסט ) עם אורז מלא
    שעועית ירוקה חתוכה עם בשר הודו אדום
    אורז מלא עם טונה
    בשר הודו אדום עם ירקות חיים ליד

תפריט לארוחת ערב:
    בעיקרון ביצה שבושלה בשמן זית עם ירקות ו2 פרוסות לחם מלא או שיפון (או פיתה מקמח מלא)
    משתדלת לאכול ביצים 3 פעמים בשבוע (עד כמה רצוי שאני אוכל?) איזה סוג גבינה אתם ממליצים לי לאכול בארוחת ערב ואם בכלל?

תודה מראש, מחכה לתשובות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני אוכלת נכון?

הוספת תגובה

• דנית שלום

ד''ר רוני חרמון
    29/08/2010

כעיקרון דיאטה צריכה להיות מכוונת למטרה האם לבריאות האם כפתרון רפואי האם כהרזיה האם כהשמנה כיוון שאין פרטים קשה לי ליעץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיקרון אני לא בדיאטה, רק משתדלת

דנית
    29/08/2010

שוב שלום
    בעיקרון אני לא בדיאטה ,רק משתדלת לשמור על אורך חיים בריא.(משקל 57 , גובה 168 )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו