טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום.. הסיפור שלי קצת מורכב. אני בת 23 עד לפני שנה הייתי בתת משקל 41-42 קילו לגובה 156-157, לא מדויק. לא קיבלתי מחזור שנה וחודשיים. לפני שנה החלטתי לטפל בעצמי, רציתי מחזור, רציתי את היכולת להביא ילדים לעולם!! זה היה הכי חשוב, הלכתי לדיאטנית לטפל בזה.. ועליתי במשקל ל51 קילו. מאז עד היום עליתי עוד איזה 2 קילו והיום אני 53.ולפני חודשיים קיבלתי מתנה נפלאהההה קיבלתי שוב פעם מחזור. הוא הגיע כבר פעמיים, אומנם בפעם השניה באיחור של שבועיים וחצי, אבל הגיע !!! אני מתחילה שוב להכנס לדיכאון, אני שמנהההה כלום לא עולה עליי...אני לא יכולה ללכת יותר לים, לא מסוגלת לצאת ולהתלבש אין לי חשק לכלום! אני מפחדת ליפול שוב...אני כבר מתחילה לחשוב איך לרדת , ואני לא רוצה לעשות את זה בצורה לקויה.! אני רוצה לעשות את זה נכון ולהמשיך לקבל מחזור!! בבקשה תייעצו לי מה לעשות... אני רוצה לעשות את זה בצורה נכונה. ובבקשה אל תגידו לי שאני לא צריכה כי אני כן!! בוודאות כולם אומרים לי שהשמנתי..שהגזמתי..וזה נכון אני אוכלת המון המון..אומנם לא ג'אנק אבל אוכלת בכמויות של 4 אנשים...אני מאוד בוגרת ומבינה שלא לעשות טעויות שוב..אבל אני מפחדת ליפול! מהי הדרך הנכונה בבקשה, וכמה קלוריות אני צריכה לאכול כדי לרדת במשקל ולהמשיך לקבל מחזור???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה המשקל התקין עבורי?, בהתחשב בעובדה שיש לי היסטוריה של דיאטות, והאם דיאטנית יכולה לעזור לי? אני פשוט מפחדת.. אני יכולה לעשות דיאטה ולהפחית בכמויות ואז אני פתאום חושבת על המחזור..ומפחדת שוב, וזה מה שגורם לי לאכול יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד