שוקולד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוקולד
    סיגל
    16/11/2007

אני אוהבת מתוק , אבל במשך כל השבוע אני מתנזרת ממתוק ואוכלת אוכל מזין ולא משמין,אבל בסוף השבוע אני כן אוכלת מתוק,כמו קוביה שוקולד או עוגיה,האם זה אפשרי למי ששומר?וכמה מתוק אפשר לאכול,ואם בכלל אפשר?תודה ושבת - שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוקולד

הוספת תגובה

• מתוק בסוף שבוע

אהרון
    16/11/2007

הבעיה עם המתוק המרוכז כמו שוקולד היא שרק פותח את החיאבון לעוד. אבל אם יש לך הסגולה המיוחדת שמאפשרת לך להסתפק רק בקוביה אחת ובעוגית אחת פעם בשבוע (אפילו פעמיים) לא צריכה להיות בעיה. אני מאחל לך בתיאבון. (לא יותר מדי תיאבון!).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אהרון

סיגל
    17/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוק

ד''ר רוני חרמון
    18/11/2007

רצוי לא לאכול מתוקים ככול שלא תשתמשי במתוקים כתוספת לאוכל כך יהיה לך קל להגמל מהם. אי אפשר לעשות דיאטה ולהמשיך לאכול מתוקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו