טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אוהבת מתוק , אבל במשך כל השבוע אני מתנזרת ממתוק ואוכלת אוכל מזין ולא משמין,אבל בסוף השבוע אני כן אוכלת מתוק,כמו קוביה שוקולד או עוגיה,האם זה אפשרי למי ששומר?וכמה מתוק אפשר לאכול,ואם בכלל אפשר?תודה ושבת - שלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הבעיה עם המתוק המרוכז כמו שוקולד היא שרק פותח את החיאבון לעוד. אבל אם יש לך הסגולה המיוחדת שמאפשרת לך להסתפק רק בקוביה אחת ובעוגית אחת פעם בשבוע (אפילו פעמיים) לא צריכה להיות בעיה. אני מאחל לך בתיאבון. (לא יותר מדי תיאבון!).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים