טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 25.5 וכחלק מאורח חיים בריא אני נוטל כל יום מולטי ויטמין לתחזוקה כללית. ביצעתי לאחרונה בדיקות דם ויצא לי ערך ברזל בגבול העליון= 160. המולטי ויטמין שאני לוקח מכיל 18 מ"ג ברזל(180% מהקצובה היומית). האם אני יכול להמשיך לקחת אותו ללא חשש מעודף ברזל? האם יהיה נכון לקחת 5 ימים בשבוע ושישי שבת לעשות הפסקת נטילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על אף שניתן לרכוש אותם בלי מרשם, עדיין צריך להתייחס אליהם בזהירות. אם לוקחים אותם בלי צורך ובלי המלצת רופא (לא בין אלה שידם קלה מאוד על התרופות), במקרה הטוב עושים נזק לכיס, ובמקרה הרע גם לבריאות. תזונה נכונה מאוזנת ומגוונת מספקת את כל המרכיבים הדרושים לגוף שלנו כולל וויטמינים ומינרלים. רק בעיקבות אבחון מקצועי של חוסר קריטי ווידוא שבדרך תזונתית איאפשר לפתור את הבעיה, נגשים לתוסף הדרוש בלבד (לא מולטיווטמין שבדרך כלל יעילותו לא מצדיקה את ההוצאה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים