צריכת קלוריות יומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכת קלוריות יומית
    *
    17/11/2007

שלום, יש משהו קטן שלא כ"כ מסתדר עם מה שתמיד אמרו לי.
    כל הדיאטניות שהלכתי אליהן (והלכתי להרבה, היו לי הפרעות אכילה בעבר) אמרו לי שאסור לרדת מ 1000 קלוריות ליום מפני שזה מאט את קצב חילוף החומרים ומכניס את הגוף למצב בו הוא אוגר שומנים.
    לעומת זאת, קראתי כאן שממליצים לרדת ל 800 קלוריות ליום.
    ??????????????
    מהי צריכת הקלוריות היומית המומלצת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכת קלוריות יומית

הוספת תגובה

• הדיאטניות שלך צודקות.

אהרון
    17/11/2007

אבל הקביעה אינה מספיק מעמיקה. זה לא אותו דין לגבי אדם ששוקל 150 ק"ג ולזה ששוקל 50. גם המין והגיל משפיעים. יותר נכון לא לרדת מתחת ל20 קלוריות לכל ק"ג גוף לאישה וקצת יותר לגבר וזה צריך להתאים למשקל בכל נקודת זמן. זה עדיין לא אומר שהדיאטה לא יכולה להיות יותר "נדיבה" בהתחשב בפעילות הגופנית, קצב ההרזיה וכו". במקרים יוצאי דופן כגון התפרעות של יום אחד אני ממליץ (בהסתייגות) על קיזוז למחרת בלבד, אבל לא פחות מ800 קלוריות אם הדיאטה השוטפת מכילה 1200 קלוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכת קלוריות

ד''ר רוני חרמון
    18/11/2007

משקל כפול 24 זה כמות צריכת הקלוריות במצב מנוחה בכדי לשמור על המשקל אכילה פחות מכך תגרום לירידה במשקל ותלוי בכמות ההפחתה אבל לא פחות מ-800 קלוריות ליום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו