טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בחור בריא בן 19 שעוסק בפעילות גופנית באופן קבוע ומנסה לשמור על אורח חיים בריא. אני אוכל הרבה מעל הכמות המומלצת של פירות ירקות ביום, מקבל את כל השמנים הטובים (שמן זית כתית מעולה, שקדים ואגוזים, דגים...) ואוכל בעיקר פחמימות מורכבות.
רציתי לדעת אם יש תועלת בלקיחת תוסף תזונה כלשהוא? האם העובדה שאני מאוד פעיל פיזית משנה משהו? אם יש תוסף כלשהוא שמומלץ לקחת, מהו?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לגבי התועלת של תוספי תזונה הדעות חלוקות. הלובי האדיר של מוצרים אלה, בעלי שוק של מאות מיליארדי דולרים לשנה מצליחים לשכנע המונים על נחיצותה של נטילת תוספים. חשוב לדעת שתוספים יכולים להזיק (לא רק לכיס) במצבים מסויימים. בכל מקרה גם מי שמאמין בתועלתם של תוספי התזונה לפתרון בעיות בריאות, צריך להתייחס אליהם כאל תרופה לכל דבר שלא לוקחים ללא צורך. האמירה שאם לא עוזר לפחות אינו מזיק, איננה תמיד נכונה. בהתחשב בנתונים ואורח החיים שלך, אין מקום אפילו להתלבטות לגבי לקיחתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד