טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אוקי,אהרון-שכנעת אותי במה שאמרת לי פה לפני כמה חודשים והפעם אני מוכנה לשמוע לך ברצינות,אני מוותרת לחלוטין על כל הממתקים וכל הזבל הכימי הזה-סופית! אני חוזרת להתעמל ולעשות ספורט והשאלה שלי היא כזאת: האם 3 פעמים בשבוע הליכה מהירה של עלייה (לעלות מהבית שלי עלייה תלולה מאוד במשך 35 דקות נניח,כי הזמן שזה לוקח משתנה לפי האנרגיות שיש לי באותו יום..) זה מספיק? בתור התחלה לפחות...? עכשיו,ברור לי שכל החטיפים למיניהם זה חרא אחד גדול שדופק לי את הירידה במשקל ואני לא מתכוונת להכניס את זה יותר לדירה שלי בכלל,כאילו רק לחם מלא גבינות עד 5 אחוז,הרבה ירקות (למרות שאין לי כוח לסחוב מהשוק,אבל אין ברירה)ואת כל שאר הכללים אני כבר זוכרת אני חושבת,בסך הכל המטרה שלי היא לרדת בסביבות ה-5 ק"ג ולא אכפת לי גם אם זה יכח חודשיים וחצי בערך.....מה דעתך?
סליחה אם פניתי אישית לאהרון,פשוט אותו אני הכי זוכרת מהפורום הזה.....=)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה שכתבתי לך לפני כמה חודשים עדיין תקף. אפשר להבין ממך שרק עכשיו את מתכוונת לקחת את דברי ברצינות "והפעם אני מוכנה לשמוע לך ברצינות". לצערי, זמני מוגבל ואני מעדיף להשקיעו במענה לכמה שיותר גולשים ולא למחזר תשובות שכבר נתנו לאותו גולש בצורה זו או אחרת מתוך הנחה שהפעם יזכו להתייחסות ראויה. ברור לי שאת זקוקה לתמיכה מתמדת מעבר לתשובות ספציפיות, אבל הפורום לא יכול להחליף קבוצת תמיכה או ייעוץ ומעקב פרטני.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד