תגובה לכתבה בנושא שריפת שומנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לכתבה בנושא שריפת שומנים
    זוהר
    06/09/2010

שלום,
    אני כרגע מנסה לרזות כ-10 ק"ג ולהוריד אחוזי שומן בגוף.
    הפעילות הגופנית שאני עושה היא הליכה של 6.5-7 קמ"ש על הליכון, בידיוק שעה.

האם זה נכון שעדיף לעשות פעילות גופנית שעתיים אחרי הארוחה? אם כן, למה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שריפת שומנים

אהרון רזון
    07/09/2010

תחום התזונה וההרזיה אינו מדע מדוייק. ישנן אסכולות וגישות שונות ומשונות שאולי כל אחת מהן מתאימה לאנשים מסויימים עם אורח חיים מסויים וגם זה בערבון מוגבל.
    קראתי את המאמר, אבל אין לי הזמן הדרוש לכתוב ביקורת מבוססת על ניתוח יסודי ומפורט. ברשת ישנם המוני מאמרים בסוגיות בהן אנחנו עוסקים, אבל להגיב באופן מפורט עליהם כפי שאת מצפה זה מעבר למטרות הפורום. אם יש לך שאלות ספציפיות בסוגיות תזונה והרזיה, תקבלי תשובה תוך זמן סביר מאחד ממנהלי הפורום.
    באופן כללי אני מסכים רק עם חלק מהכתוב במאמר אבל לכאורה הכותב מעוניין בקידום מכירת אבקות חלבון, להן אני מתנגד באופן גורף. כדאי לך לדעת שכתיבת מאמרים ואף עריכת מחקרים ופירסום מסקנותיהם אינם תמיד נטולי אינטרסים.

אין לי שום מידע רלוונטי לגביך, אבל אפשר להגיד שהפעילות הגופנית שלך ראויה ותעזור יותר אם תבצעי על בסיס יומי.

עושים פ"ג שעתיים-שלוש אחרי ארוחה כדי למנוע הרגשת כבדות ולגרום שרוב משאבי הגוף יילכו לפעילות מערכת לב-ראיה ושרירים ולא למערכת העיכול. עם זאת מומלץ לאכול פחמימה פשוטה כמו בננה (במסגרת התפריט היומי ולא בנוסף) 20-30 דקות לפני התחלת פעילות של שעה או יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו