טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בחורה בת 20 שוקלת 73 ק"ג וגובהי 1.56. אני כבר המון זמן מנסה להוריד במשקל אך הבעיה העיקרית שלי היא אני מנשנשת יותר מידי ולא עושה פעילות גופנית. בשבועיים האחרונים התחלתי את דיאטת ההלחם. רוב הימים אני הולכת ממש לפי הדיאטה (חוץ מבשבתות) ובכל זאת איני מצליחה להוריד במשקל. בדקתי את בלוטות התריס ואין לי שום בעיה. יחד עם זאת אני חיבת לציין שאני לא עושה פעילות גופנית, רוב הארוחות שלי לא כוללות חלבונים ולפני 4 שנים עשיתי דיאטות כאסח והגעתי ל51 ק"ג. רק לשם המחשה אני אסםר על התפריט היומי שלי: בוקר: 2 פר' לחם קל עם ריבה לייט אחרי 4 שעות: 4 פר' לחם קל עם 2 פר' גבינה צהובה 5%\ חביתה ללא שמן אחרי 3 שעות: גלידה לייט (לפעמים שתי גלידות לייט כל אחת 58 קל'. ערב: 2 פר' לחם קל\ חצי לחמניה עם ריבה\\\ כוס אורז\\\ כוס פסטה. בכל יום שותה בין 1.5-2 ליטרים של מים לפעמים אני מנשנשת איזה 100 קל' של שוקולד ביום- לא יותר (חוץ מבסופי שבוע שאני אוכלת יותר מזה). כאשר אני סופרת קלוריות זה מגיע בין 700-900 קל' במהלך השבוע ובסופי שבוע בין 1200-1400 קל' השאלות שלי הן: 1. מדוע אין אני מורידה במשקל אף על פי שאני אוכלת מעט? 2. מה אני צריכה לעשות על מנת להוריד במשקל?
ממש ממש ממש תודה על העזרה, אני ממש רוצה לדת במשקל.. רק מאיזושהי סיבה לא משנה מה אני אוכלת אני לא מצליחה לרדת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבינה שאני צריכה ללכת לייעוץ פשוט אני כבר יודעת בעל פה את כל התפריטים של הדיאטות... אולי אני לא יודעת מה ספציפית אני צריכה לאכול, אך אני באמת לא מבינה את הסיבה. אם יש לך איזשהו טיפ או ייעוץ הכי קטן, או ממה זה נובע אני ממש אשמח לשמוע.
המון תודה דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד