מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה - מתבגרבן08/09/2010
אני לא יודע מאיפה להתחיל, כל כך שבור שלא מצליח לי אף דיאטה לא אצל הדיאטנית ולא בספורט.
אני בן 17 1.85 שוקל 106 ורק בקצב עליה
פשוט נימאס לי מצד אחד להתחיל דיאטה ולחשוב מה יכולתי לטחון אם לא הייתי מתחיל ותמיד אומר לעצמי "למה אני צריך את זה? שאני אשאר מכוער ושמן והמשיך לחיות עם זה...."
בלי שום קשר אמא שלי חולת סוכרת ואני כבר מצפה לזה שאחלה לסוכרת מרוב הייאוש השלמתי עם עצמי ולא אכפת לי מכלום (שאפילו שאני בריא כרגע)
אני לא יודע כבר מה לעשות? אבוד עצות פשוט השומן הזה ממרר לי את החיים שכל כך אני רוצה להיפטר ממנו אבל אני נכשל מחדש אני בקושי מצליח להחזיק יום בדיאטה.
אני מאוד סובל לאכול דברים בריאים כמו לחם מחיטה מלאה וכד'...
אני לא משלים עם זה שאני רעב, באותו רגע לא אכפת לי בכלום חוץ מלתקוע מנת לאפה עם פרגיות
פשוט זה ככה כשאני רעב אני לא רואה בעיניים איך שאומרים, ודיאטה אצלי? רק לגחך אני כבר חוסך כסף לעתיד לשאיבת שומן אני באמת אבל באמת אבוד לא יודע מעין להתחיל את המסע הזה....
ניסיתי הכל ! הלכתי לדיאטניות אבל כרגיל אצל כולן נכשלתי (שזה במשך כל כמה תקופות)
עכשיו בכלל במיוחד בגיל ההתבגרות השומן הזה הורס לי את המצב רוח לצאת עם חברים והכל ...
אני מתקשה להשלים עם עצמי (מה שביסודי ובחטיבה פחות היה) השנה בכיתה י"ב זה החמיר מאוד כי בכיתה י"א בפעם הראשונה לא יצאתי לטיול שנתי בגלל איך שאני נראה... כמו שהצטערתי אז אני הולך להצטער גם השנה בכיתה י"ב בעוד 4 חודשים אצטרך יש טיול שנתי. ואיך שאני נראה היום אני ממש אבל ממש לא יהיה מסוגל / אין האומץ לצאת מהבית... יש איזשהי דרך להצליח להקפיד על דיאטה ולחשוב בהיגיון כשאני רעב? פשוט הכוח הרצון שלי שואף לאפס...
וכדורי הרדייה אמא שלי בחיים לא מכונה לקנות בטענה שזה דופק את הכבד =\
אשמח אם תוכל להמליץ לי על שיטות הרזיה לאנשים עם מצב כמו שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב לא פשוט
אהרון רזון08/09/2010יהיה יומרני מצדי אפילו לנסות לפתור בדרך ווירטואלית את הבעיה הסבוכה שלך. מה שאני יכול להגיד זה שלושה דברים: כוח רצון, כוח רצון וכוח רצון. כוח רצון כבר אמרתי?
מסתבר שאתה כבר למדת איך מורידים שומן (ספורט ודיאטה) אבל אתה חיייב לדעת שבלי וויתורים ומאמצים כלום לא יצליח. למרבית הצער אין תרופות פלא או פתרון קסם אחר. יותר מייעוץ תזונתי אתה זקוק לטיפול נפשי על ידי פסיכולוג מתמחה בהשמנה חולנית אצל בני נוער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לעודד אותך
זוהר08/09/2010גם אני הייתי במצבך עד לפני שנה.
גם אני הייתי שמנה מאוד וסבלתי מאוד בבית הספר, פחדתי לצאת החוצה בגלל שהייתי שמנה.
אבל יום אחד פשוט קמתי ואמרתי "זהו!" והשלתי חצי ממשקלי!
הדבר היחיד שעומד בדרכך זה, כמו שאהרון אמר, כוח רצון!
אני רואה בהודעה שלך כמה אתה מיואש וכמה רע לך,
אז פשוט קח את עצמך בידיים ותתחיל לעבוד!
כל פעם שתרגיש שאתה נשבר, תזכיר לעצמך את המטרה שלך ואיפה אתה נמצא עכשיו,
אם תשבר עכשיו תצטרך להתחיל מהתחלה,
וההתחלה היא תמיד הכי קשה!
אני מבטיחה לך ב-100% שאחרי כמה ימים יהיה לך הרבה יותר קל ועם הזמן אתה תיהיה חדור מוטיבציה וכוח רצון עד הסוף!
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)