טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
טוב, נתקעתי על 61.5 כבר שלושה שבועות בערך... אבל האמת שדיי נשברתי והפסקתי עם הדיאטה בשבועיים האחרונים מה זה הפסקתי ?! קצת פחות מחשבת כל קלוריה שנכנסת לי לגוף הייתה לי יום הולדת ביום ראשון ואכלתי מה שבא לי... בקיצור- פחות הקפדתי ... אבל לא עליתי כלום, אני עדיין שומרת על אורח חיים בריא כמה שאפשר... פשוט נראה לי שמבחינת אוכל הגוף שלי לא יכול לרדת יותר מזה ואני כל כך רוצה לרדת את העוד 2 קילו האלה אז חשבתי לקנות אופני כושר, כי בצבא אין לי זמן לעשות כושר, ואני אוכלת כמו שצריך, מזה אין לאן לרדת.. אני לא רוצה לכסח את עצמי, רוצה לחיות !!! הבעיה היא שאני בצבא ואני אשתמש בהם רק פעם פעמיים בשבוע... עד כמה זה אפקטיבי ? מה אתם אומרים ? כדאי ? אהרון ? :) חג שמח ושנה טובה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבטיח לך שרוב גולשות הפורום מקנאות בך. עבור 170 גובה, המשקל שלך אידאלי. נסי לשמור עליו אך לא יותר מזה. לכל גוף יש פוטנציאל הרזיה מסויים ונראה שאת מיצית אותו. כל נסיון להרזיה נוספת, עלול להסתיים בהשמנה. מסתבר שאת כן מסוגלת לעשות פ"ג, וגם פעמיים בשבוע זה טוב, אם לאור המצב את לא יכולה להרשות לעצמך יותר. כפי שאת יודעת, לשמור על המשקל זה להיות על המשמר כל החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הנוירולוגית שלי אמרה שכבר מותר לי, והמכשיר הזה נראה לי שהוא בדיוק מה שמתאים לי מבחינת עיצוב הגוף, לא?! כי מבחינת אוכל הגוף לא יורד יותר ואני עדיין לא מרגישה 100% עם עצמי ... המטרה שלי היא לאוי דווקא לשרוף קלוריות,יותר לחזק רת השרירים ואז אני אראה יותר טוב מה אתה אומר ? אתה חושב שיומיים בשבוע יתנו תוצאות ? ( יום אחרי יום )
ומטרת האימון באמצעותו היא דווקא שריפת קלוריות ושיפור הכושר האירובי שזה מאוד חשוב. לחיזוק ועיצוב השרירים נחוצה פעילות אנאירובית (כוח). גם פעמיים בשבוע זה טוב, עדיף בימים לא עוקבים, אבל אם א יאפשר, מוטב כך. חשוב להגיע לדופק 120 לפחות . אפשר מידי פעם להוריד את הדופק אבל לא להפסיק.
הערה: מחקתי את כתובת האינטרנט, כדי למנוע מחיקת כל ההודעה.
האימון אפקטיבי רק אם הגומיות מספיק חזקות, כלומר תוכלי לבצע לא יותר מ15 חזרות רצופות עד כשל (אפיסת כוחות). את צריכה לבצע שלושה סטים כאלה עם מנוחה של דקה בינהם, אבל חייבת הפסקה של 48 שעות בין אימונים. החלק האירובי של האימון אפשר לבצע בימים עוקבים.
אהרון.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד