טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שנה טובה ומתוקה לכל מנהלי הפורום הזה . רציתי לקבל מידע ועצות בנושא הדיאטה אני סטודנטית לרפואה , גיל : 23 , גובה 170 ומשקלי כרגע עומד על 69 .... רציתי לדעת מהו המשקל האידיאלי שלי ??? אני שואפת להגיע למשקל 60-62 הבעיה הגדולה שאני שומרת רק באוכל כרגע , וזה כמובן מוריד את אחוזי השומן אך הורס את רקמת השריר , אני רוצה להתחיל בפעילות גופנית אך אני נתקעתי בסמסטר הכי קשה וגם בחינות כל הזמן שאלתי : האם הליכה במשך שעה וחצי כל יום תסייע לי להוריד את הכמה קילו העודפים??? אני באמת הפחתי מהאוכל אבל אני לא רוצה להרוס את הגוף שלי אבקש את עזרתכם במה עלי לעשות , כמה קלוריות לאכול , מודה לכם ושתהיה לכם שנה פוריה ומתוקה
:::: שרה ::::::
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המשקל האידאלי תלוי במבנה הגוף , אם בינוני, 60 הוא המשקל האידאלי, אבל גם ב64 תהי חתיכה לא נורמלית (אולי את כבר). עם הנתונים שלך לא צריכה להיות בעיה להגיע ליעד שקבעת. שעה וחצי של הליכה נמרצת יומית תסייע בהחלט בנוסף להפחתת כמות התזונה היומית ושיפור איכותה. אם כי בגיל שלך זה פחות קריטי, בלימת איבוד מסת השרירם אפשר להשיג רק על ידי פעילות אנאירובית (כוח) אפקטיבית. יש לציין שהפעילות האירובית שורפת שומן, אך גם רקמת שריר. למעשה אין דרך לא ניתוחית להוריד רק שומן. בממוצע, בהרזיה יחס איבוד שומן-שריר הוא 7:3 לטובת השומן . עם פעילות אנאירובית אפקטיבית היחס משתפר משמעותית, אבל עדיין מאבדים רקמת שריר. בדיאטות הרעבה עצמית או דיאטות חלבונים קצוניות, מאבדים בד"כ יותר שריר משומן. אם את בוחרת בשיטת ספירת קלוריות, מומלץ היקף של 1300-1400 מתוך הנחחה שתתמידי בפ"ג כאמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד