קצת מבולבלת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת מבולבלת..
    *שירן 26*
    11/09/2010

שלום:
    אני גובה 163 שוקלת 57 קג,
    הייתי אצל דיאטנית. והיא אמרה שעליי לשקול 52-53 קג
    רק שממש קשה לי להוריד את הקג האחרונים...
    אני מתאמנת בחדכ לפחות 3 פעמים בשבוע..
    המשקל נורא מפריע לי.. אני חייבת לשנות את זה..
    רציתי לדעת כמה קלוריות עליי לאכול ביום.. ממה להמנע..
    וכמה קג אוכל להוריד בחודש..
    תודב רבה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת מבולבלת..

הוספת תגובה

• מבולבלת

ד``ר נסטור ליפובצקי
    11/09/2010

שירן,

אפשר להבין אותך כי גם אני מבולבל ולא מבין למה עלייך לשקול 52-53. משקל 57 הוא בסדר גמור עבורך והפרמטר הבא לא צריך להיות קילוגרמים אלא אחוז שומן בגלוף. תמשיכי להתאמן, תאכלי מעט שומנים, סוכרים וגנק פוד. ותפסיקי להשקל, זה לא מה שיעזור כרגע להרגשה הטובה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרזיה

אהרון רזון
    11/09/2010

לכל גוף יש פוטנציאל הרזיה מסויים ללא פגיעה בבריאות. המשקל שהדיאטנית המליצה הוא האידאלי, אבל לא בטוח שבדיאטה סבירה תוכלי להגיע אליו וגם לשמור עליו לאורך זמן.
    בכל אופן, הדיאטנית מכירה אותך אישית, כולל מבנה הגוף, מגבלות , העדפות ואולי גם הפנתה אותך לאבחון BMR (היא תסביר לך מה זה, אם את לא יודעת). עליך לסמוך עליה וליישם את תכנית ההרזיה שהיא בנתה או תבנה עבורך. אם את לא סומכת עליה, החליפי אותה.
    ייעוץ וטיפול אישי על ידי דיאטנית עדיף על ייעוץ ווירטואלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו