ירקות טריים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירקות טריים
    מירי
    11/09/2010

נוסף לרגישות ללקטוז שמתי לב שאחרי אכילת סלט טרי או אכילת ירקות טריים הבטן שלי מתנפחת ומלאה בגזים ,(סליחה) סביר להניח שירקות טריים לא מתאכלים לי טוב בקיבה מה אני אעשה?רק ירקות מבושלים אני צריכה לאכול עכשיו?מה כן אפשר לאכול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירקות טריים

הוספת תגובה

• ירקות וגזים

אהרון רזון
    11/09/2010

ישנם אנשים המדווחים על התופעה הזאת. זה פחות ייתכן שכל הירקות גורמים לגזים. את צריכה לנקוט בשיטת ניסוי וטעיה. הורידי כל פעם ירק מסויים ותראי אם יש שינוי. קודם כל וותרי על קטניות (אמנם לא נחשבות לירקות, אבל גורמות גזים אצל כולם). אחר כך הורידי כרובית, כרוב, ברוקולי, צנון, צנונית, קולרבי. זה אמור לשפר את המצב, ואם לא, המשיכי הלאה עם ירקות אחרים אחד, אחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מירי
    12/09/2010

הסלט שלי הכי פשוט ועשוי ממלפון עגבניה גזר ופלפל אני בכלל לא מתקרבת לירקות שציינת ,..
    מה אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכלי רק סוג אחד במשך יומיים

אהרון רזון
    12/09/2010

ואחר כך החליפי עד שתנסי את כולם. תראי איזה ירק הוא הבעיתי. אם מסתבר שכולם גורמים לגזים
    הקטיני את הכמות, אבל בשלב הזה אל תוותרי לגמרי על אכילתם. ישנם גם כדורים נוגדי גזים מבוססים על פחם, בקשי בבית המרקחת, אבל לפני זה רצוי לפנות לרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו