שמירה והפסקת ספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירה והפסקת ספורט
    אני
    13/09/2010

ירדתי במשקל 25 קילו לפני שנתיים וכבר שנה אני במשקל תקין.
    במהלך השנה האחרונה שילבתי ספורט יומיומי 40 דקות[הליכה\אופניים\]-
    אני שומרת היטב על משקלי ועד לפני שבועיים אכלתי מאוד מעט קלוריות ביום.
    לפני שבועיים הובחנה אצלי הפרעת אכילה,התחלתי לאכול מעט יותר בייעוץ דיאטן קליני כי הרגשתי שאין לי חיים,מצב רוח,וכוח בגוף...המצב השתפר מבחינה גופנית אך מאז לפני שבועיים ועד היום יש לי בעיה:
    א.אני אוכלת יותר קלוריות ביום
    ב.הפסקתי פעילות גופנית לחלוטין בגלל כאבים בברך
    אני נורא מפחדת לעלות במשקל למרות שאני מקפידה על התזונה,אבל מצד שני אין לי ברירה כי הכאבים לא מאפשרים לי לעשות ספורט-עד שאברר מה הבעיה.
    מה עליי לעשות כדי להפחית כמה שיותר עלייה?
    ירדתי המון,אני שומרת בקפדנות ונורא חבל לי להרוס הכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירה והפסקת ספורט

הוספת תגובה

• חידוש הספורט

אהרון רזון
    13/09/2010

אם שחיה היא אופציה עבורך, היא יכולה להיות פתרון טוב למניעת השמנה. שחיה נכונה בסיגנון המתאים לא אמורה לגרום לעומס על הברכיים, אבל לפני זה רצוי להתייעץ עם אורטופד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל בכל מקרה רצוי להנשיך בספורט?

אני
    13/09/2010

ז"א שללא ספורט ישנה סבירות שאשמין?למרות שמירתי הקפדנית על התזונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה מאוד לשמור לאורך זמן ללא פ"ג.

אהרון רזון
    14/09/2010

סטטיסטיקה מראה שללא שינוי באורח החיים כולל פעילות גופנית כחלק מסדר היום, 97% חוזרים למשקל הקודם ואף מגיעים לשיא חדש.
    את חייבת לדעת שאם אוכלים פחות ממה שהגוף צריך, הוא לומד לחסוך באנרגיה כלומר קצב חילוף החומרים יורד, וכדי לא להשמין צריך לאכול פחות ופחות. יש גבול לכמה אדם יכול להפחית באוכל ולהשאר בריא. פעילות גופנית על בסיס יומי תאלץ את הגוף לשמור על קצב חילוף החומרים, כולל במנוחה ובדרך זאת למנוע השמנה בלי צורך בהפחתה מתמדת של ההיקף הקלורי של התזונה.
    מעבר לכך, יש לפעילות הגופנית יתרונות בריאותיים חשובים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו