אני תקועה על אותו המשקל .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני תקועה על אותו המשקל .
    לינויי
    13/09/2010

אני בת 16.5,ומחודש מאי השנה התחלתי דיאטה רצינית .זאת אומרת לאכל מעט מאוד .
    מעט מאוד זאת אומרת בין 250-600 קלוריות ליום .הורדתי את כל הדברים ,לחם אני לא אוכלת בכלל ,סוכר בשתיית קפה או תה ,שתייה מתוקה,חטיפים .
    שקלתי בתחילת מאי 68 ,ועכשיו אני 56.5.על 159 מטר .bmi-22.3
    זאת אומרת ירדתי 11.5 קילו ב 4 וחצי חודשים .
    וביינתיים אני תקועה על 56 וחצי מה-6.08 ..ואני עושה ספורט !למה אני תקועה ?
    הייתי במעקב אצל הדיאטנית שלושה פעמים ובפעם השלישית היא הפנתה אותי להפרעות אכילה .יש לה בכלל זכות ?
    אני נמצאת במשקל תקין לגובה שלי [159],ולגיל שלי ואפילו צריכה להוריד עוד שמונה קילו נוספים .אז איך בכלל היא מפנה אותי ?
    אשמח על תשובה למה אני תקועה כ"כ הרבה זמן אל אותו משקל .
    תודה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני תקועה על אותו המשקל .

הוספת תגובה

• בוודאי שתהיי תקועה

:)
    13/09/2010

אכלת מעט מדי קלוריות גרמת לגוף שלך הרעבה קשה וירידה דרסטית במשקל בזמן קצר, ברגע שתאכלי מעט יותר תעלי במשקל.... את צריכה לפנות דחוף לייעוץ פסיכולוגי לקבלת עזרה כי אם לא הבנת את הדיאטנית שהפנתה אותך לטיפול בהפרעת אכילה אז את באמת ובתמים זקוקה לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עיין אוכלת

לינויי
    14/09/2010

זה לא שאכלתי מעט אני עדיין אוכלת מעט .
    ובאמת שאין לה שוב סיבה להפנות אותי !!!אני לא בתת משקל או משהו להפך אני בעודף ולא יזיק לי לרדת עוד טיפה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קחי לתשומת לבך את התשובה שקיבלת

אהרון רזון
    14/09/2010

הדיאטנית מכירה אותך ובטח יש לה סיבה טובה להפנות אותך לטיפול בהפרעות אכילה. לגבי אבחון הפרעות אכילה לא רק הBMI קובע. אפשר להיות בתת-משקל ללא הפרעות אכילה ולהיפך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה ,

לינויי
    14/09/2010

למה אני תקועה כבר חודש פלוס על אותו המשקל חודשים לפני כן הייתי יורדת בין קילו לשלושה קילו בחודש .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו השתבש בגוף שלך בגלל ההרעבה,

אהרון רזון
    14/09/2010

הוא חוסך באנרגיה ומסרב להמשיך לרזות. עליך לפנות לטיפול כפי שאמרו לך, לפני שיהיה מאוחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה טיפול ?

לינויי
    14/09/2010

++שחכתי לציין משהו בהודעה הראשונה ,היו מספר פעמים שגם הקאתי אחרי ארוחת צהריים .למרות שלא אכלתי המון .[3 כפות פתיתים ,ונקניקיה .].אבל זה קרה רק מספר פעמים .
    להיות בצ'ק סנטר בצק פוסט [חיפה]?למה משעמם להם שם ?יש להם מלא בנות באנורקסיה שהם צריכים לעזור להם לא לאחת כמוני .לאיזה סוג של טיפול בידיוק אני צריכה ללכת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול נפשי

אהרון רזון
    14/09/2010

הדיון מיצה את עצמו. שאלה נוספת לא תענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו