לא יורדת במישקל כמו פעם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יורדת במישקל כמו פעם
    אדוה
    18/09/2010

אני בת 32 תמיד שהתחלתי דיאטה ישר ביומיים שלוש הראשונים ירדתי איזה שתיי קילו
    עכשיו אני כבר בניסיון השני להפחית במישקל התחלתי לעשות הליכות שלושה פעמים בשבוע ולאכול מסודר
    אבל אני לא יורדת אפילו גרם!!!
    אני בדיאטה כבר שלושה ארבע ימים ולא יורדת...למה?
    זה מתסכל אותי
    מה הסיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יורדת במישקל כמו פעם

הוספת תגובה

• עוד דבר...

אדוה
    18/09/2010

העם נס קפה משפיע באיזה שהיא צורה על הירידה במישקל?
    יש שאומרים שהקפה שורף קלוריות ויש שאומרים שעוצר את הירידה במישקל
    אני שותה הרבה נס קפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכול יהיה בסדר

אהרון רזון
    20/09/2010

אם הדיאטה נכונה ומותאמת לנתונים שלך. מומלץ לבצע יותר פעילות גופנית, רצוי כל יום. עם הגיל ורבוי הדיאטות, הקצב נוטה לרדת אבל ההרזיה בוא תבוא אם תתמידי.
    נס קפה לא עוזר לירידה. אפשר לשתות באופן מתון (לא יותר משלוש פעמים ביום).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי זה קרה

אור
    25/09/2010

אני בת 38, אחרי כמה נסיונות דיאטה הבנתי שכן, חייבים לשמור על תזונה...אבל הבעיה שלי שקשה לי מאוד להתמיד בספורט, אחרי שבוע שבועיים של הליכה במשך שעה שלוש פעמים בשבוע אני תמיד יורדת לפעמיים, פעם אחת ובכלל לא...
    אז חיפשתי ופישפשתי ומצאתי אימון של 20 דקות ששורף אנרגיה ומחטב כמו הליכה של שעה. מה שעזר לי לי להתמיד זה שאת מקבלת אימון אישי בהשגחה של מדריך שעוזר לי לשמור על מוטיבציה ולהמשיך להגיע בין פעמיים לשלוש כל שבוע. תוך חודשיים ירדתי 7 ק"ג ממידה 42 ל40 :)).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו