מבנה גוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבנה גוף
    רן
    19/09/2010

שלום
    אני בן 14 גובה 1.66 משקל 49...
    לפני כ4 חודשים הייתי 1.60 במשקל 61 ונראה מאד שמן
    בחופש עשיתי שינוי עצום
    עכשיו רואים שירדתי כמובן, והרבה אומרים לי...
    אבל אני עדיין מתוסכל ויש לי המון שאלות.
    א. אני לא רעב יותר... כבר מעל חודשיים... חצי סנדוויץ משביע אותי ליומיים... כיום אני אוכל רבע ממה שהייתי אוכל בד"כ..., מדוע?
    ב. למרות משקלי... אני עדיין לא נראה ממש רזה... חברים שלי בגובה שלי שוקלים 55 ונראים מקל ואני נראה הרבה יותר שמן מהם. יש הסבר לזה?
    ג.כמה מנות אמורים לאכול ביום? אני ממש אובססיבי לגבי אוכל ואני מתחיל לדאוג לגבי מחלה... אני מחשב כל דבר שנכנס לפה... לא נגעתי במתוק מעל ל3 חודשים ושתייה רק מים קבוע!, אני מנסה לעלות במשקל אבל אני ממשיך לרדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבנה גוף

הוספת תגובה

• הי רן

ליטל סמואל-לוי
    20/09/2010

לפי הנתונים אתה מאוד רזה. מטרידה אותי החשיבה האובססיבית שלך על אוכל, המשך הירידה במשקל וגם התפיסה העצמית של המשקל. אני מציעה בחום שתפנה לדיאטנית מומחית להפרעות אכילה לטיפול כדי שלא תפגע בבריאות שלך ובאיכות החיים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין לא קיבלתי תשובה

רן
    20/09/2010

על מבנה הגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברים עדיין לא קיבלתי תשובה

רן
    22/09/2010

אני מחכה הרבה זמן... לא עניתם לי על שום שאלה ממה ששאלתי על מבנה הגוף ועוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו