שאלה חשובה ודחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה ודחופה
    דני
    24/09/2010

לפי מה שאני מבין כאשר עושים פעילות גופנית - מאמצים את השרירים השריר בעצם מתפרק ואז צריך ליהיות תהליך של בנייה מחדש והוא גדל ומתחזק (או לפחות שמשהו בכיוון הזה) השאלה שלי היא מה קורה בתהליך שבו גם מבצעים פעילות גופנית כזו (אנאירובית למשל או אפילו אירובית) אבל אוכלים סך קלוריות פחות ממה שהגוף עקרונית צריך אפילו ללא הפעילות הגופנית האם מה שעלול לקראת זה רק פירוק של השריר ללא יכולת של השריר לבנות עצמו מחדש (שלא לדבר על לגדול) כי לגוף לא יהיה מאיפה לקחת? האם בכל זאת זה מסתדר ? אודה לם מאוד אם תוכלו להסביר לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה ודחופה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו - אהרון ???

דני
    25/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דני

ד''ר רוני חרמון
    25/09/2010

השריר לא מתפרק בשום מקרה הוא מתדלדל בכמות ובאיכות ברגע שעושים פעילות גופנית השריר צורך אנרגיה אם האנרגיה דלה הוא משתמש במקורות עצמונים אם האנרגיה בעודף כתוצאה מאוכל בכמות גדולה הוא מתחזק ועולה במשקל, תהליך הדיאטה לצורך ירידה במשקל זו פעולה של הרעבת התאים ושימוש בכמות אנרגיה פחותה מהצריכה שלהם ולכן כל תאי הגוף מתדלדלים יש שסובלים יותר ויש עמידים יותר וסובלים פחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה הסבירו קצת יותר

דני
    25/09/2010

לא ברור לי אז אם בכמות קלוריות מועטה זה בסדר וטוב לעשות פעילות גופנית - כי נראה שזה רק גורם ליותר דילול או שפעילות רצוי לעשות רק בשילוב עם כמות קלורית מתאימה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה קצת יותר הסבר

דני
    26/09/2010

מה צריך לעשות ובאיזה תנאי? האם ללא תזונה מותאמת (וסך קלורי נמוך) הפעילות יכולה לגרום ליותר נזק או שמא להפך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו