חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבון
    (:
    28/09/2010

לפעמים יש ימים (אצלי בכל אופן) שנמאס לאכול בתור המקור לחלבון אחרי אימון טונה או ביצים (הגבינות תמיד אני שמחה לאכול) ולכן כדי להגיע ל-25 גרם חלבון בערך אשמח לשמוע מה יכול להוות תחליף לטונה או ל2 ביצים?
    מדובר על ארוחה חלבית ככה שבשר לא בא בחשבון
    הארוחה כוללת 2 פרוסות לחם מקמח מלא כמה כפות קוטג'\גבינה לבנה,לאבנה שמכילים 5% ובנוסף סלט ירקות מכמה צבעים
    אני יודעת שהכמה כפות גבינה אפילו אם זה חצי קופסת קוטג' עדיין אני לא אגיע ל-25 גרם חלבון.
    אשמח לשמוע רעיונות לתחליף אם קיים כזה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלבון

הוספת תגובה

• לך מספיק גם 20 גר.

אהרון רזון
    29/09/2010

קופסת קוטג' 3% מכילה 25 גר חלבון. גם בלחם מלא יש חלבון. קראי באריזה את כמות החלבון ל100 גר וחשבי כמה יש בכל פרוסה. אפילו בירקות יש קצת חלבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

(:
    29/09/2010

אבל קופסת קוטג' זה יותר מידיי בשבילי,אני אוכלת משהו כמו חצי קופסא + - בגלל זה רציתי לשאול מה בנוסף לחצי קופסא לאכו לכדי להגיע לכמות חלבון?

ואיך אתה יודע שאני צריכה 20 גרם? מה החישוב?

חג שמח (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפדה אובססיבית

אהרון רזון
    30/09/2010

כבר עניתי לך מה אפשר לאכול בנוסף לקוטג' (לחם מלא וירקות).
    אם את רוצה להקפיד, כרגיל, על חודו של גרם (דבר שאני לא ממליץ), עליך לבדוק בטבלאות
    שתמצאי בגוגל את תכולת החלבון של כל אחד מהירקות שאת אוכלת, לשקול ולחשב. אותו דבר
    לגבי הלחם. יש להוסיף ל13 גרם חלבון שבחצי קופסת הקוטג' ולהגיע ל 20. את העבודה הזאת אף אחד לא יעשה במקומך.

אין נוסחה קבועה של צריכת החלבון, אלא טווח שתלוי בהרבה גורמים: 0.8 - 2 גר לכל קילו משקל גוף. בהתחשב בנתונים שלך, כולל היקף הפ"ג ואחוז השומן, מעריך אני שאת צריכה לאכול כ-60 גר חלבון ליום מחולק לפחות בין 3 ארוחות כולל זאת שלאחר פ"ג.

מקווה שתביני את התשובות ולא יהיה צורך ב"המשך" נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה,ושאלה אחרונה

(:
    01/10/2010

זה לא יותר מידיי לאכול קופסת קוטג' שלמה אחריי אימון?
    אני מאוד אוהבת קוטג' אבל לא יודעת אם אוכל לאכו לקופסא שלמה בכל מקרה מעניין אותי לדעת אם קופסא זה לא יותר מידיי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא יותר מדי

אהרון רזון
    01/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

(:
    30/09/2010

אבל קופסת קוטג' זה יותר מידיי בשבילי,אני אוכלת משהו כמו חצי קופסא + - בגלל זה רציתי לשאול מה בנוסף לחצי קופסא לאכו לכדי להגיע לכמות חלבון?

ואיך אתה יודע שאני צריכה 20 גרם? מה החישוב?

חג שמח (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו