טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפעמים יש ימים (אצלי בכל אופן) שנמאס לאכול בתור המקור לחלבון אחרי אימון טונה או ביצים (הגבינות תמיד אני שמחה לאכול) ולכן כדי להגיע ל-25 גרם חלבון בערך אשמח לשמוע מה יכול להוות תחליף לטונה או ל2 ביצים? מדובר על ארוחה חלבית ככה שבשר לא בא בחשבון הארוחה כוללת 2 פרוסות לחם מקמח מלא כמה כפות קוטג'\גבינה לבנה,לאבנה שמכילים 5% ובנוסף סלט ירקות מכמה צבעים אני יודעת שהכמה כפות גבינה אפילו אם זה חצי קופסת קוטג' עדיין אני לא אגיע ל-25 גרם חלבון. אשמח לשמוע רעיונות לתחליף אם קיים כזה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כבר עניתי לך מה אפשר לאכול בנוסף לקוטג' (לחם מלא וירקות). אם את רוצה להקפיד, כרגיל, על חודו של גרם (דבר שאני לא ממליץ), עליך לבדוק בטבלאות שתמצאי בגוגל את תכולת החלבון של כל אחד מהירקות שאת אוכלת, לשקול ולחשב. אותו דבר לגבי הלחם. יש להוסיף ל13 גרם חלבון שבחצי קופסת הקוטג' ולהגיע ל 20. את העבודה הזאת אף אחד לא יעשה במקומך.
אין נוסחה קבועה של צריכת החלבון, אלא טווח שתלוי בהרבה גורמים: 0.8 - 2 גר לכל קילו משקל גוף. בהתחשב בנתונים שלך, כולל היקף הפ"ג ואחוז השומן, מעריך אני שאת צריכה לאכול כ-60 גר חלבון ליום מחולק לפחות בין 3 ארוחות כולל זאת שלאחר פ"ג.
מקווה שתביני את התשובות ולא יהיה צורך ב"המשך" נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה לא יותר מידיי לאכול קופסת קוטג' שלמה אחריי אימון? אני מאוד אוהבת קוטג' אבל לא יודעת אם אוכל לאכו לקופסא שלמה בכל מקרה מעניין אותי לדעת אם קופסא זה לא יותר מידיי
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד