דיאטה ללא גלוטן וסוכרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה ללא גלוטן וסוכרים
    RAHEL
    01/10/2010

רזיתי לפני כשנה הגעתי כמעט למה שרציתי ופשוט נעצר ואפילו ממשיך לעלות למרות שאני שומרת על אכילה בריאה ירקות חלבונים מעט מאוד סוכרים שמגיעים בעיקר מפירות (החולשה שלי) שמעתי על דיאטה ללא גלוטן וסוכרים . האם משקאות קלים עם אספרטיים יכולים להכלל בדיאטה זו. האם סוכריות מותר או דומיהן ללא סוכר מותרות. מסטיקים ללא סוכר וממתיקים מלאכותיים בכלל לקפה
    האם פריכיות אורז מלא וכוסמת שייכים או שאיבדתי כיוון. בקיצור אני צריכה דחיפה חזרה למסלול . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה ללא גלוטן וסוכרים

הוספת תגובה

• אין קשר בין גלוטן להרזיה

אהרון רזון
    01/10/2010

הפחתה בסוכרים לסוגיהם תמיד עוזרת . רצוי להגביל גם שימוש בממתיקים מלאכותיים, בעיקר אספרטיים. מסטיקים למיניהם לא עוזרים להרזיה ואף מגבירים תאבון. בכמות גדולה גורמים נזק ללסת.
    אורז מלא וכוסמת בסדר, אבל לא להגזים באכילתם.
    את לא צריכה דחיפה חזרה למסלול כי לא יצאת ממנו. המשיכי לאכול בריא אם את בטוחה שמה שאת אוכלת הוא באמת בריא ותואם גם כמותית את הנתונים והמטרה שלך. פעילות גופנית יומית
    בעצימות והיקף אפקטיביים תתרום משמעותית להרזיה.
    אני מוכן לתת את דעתי על התפריט היומי שלך ועל הפעילות הגופנית, אם את כבר מבצעת. לצורך זה את צריכה למסור את הנתונים (גיל, גובה, משקל נוכחי ומשקל לפני הדיאטה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

RAHEL
    01/10/2010

תודה על תגובתך
    אני מרגישה שהגעתי למבוי סתום. אני בת 57 שוקלת 64 קילו וגובהי 160 בינואר לאחר שפעת שבא אכלתי מעט מאוד ירדתי ממשקל 69 ל- 61 . מאז אני שומרת על אכילה מסודרת ומקפידה לעשות פעילות של שעה ביום הכוללת הליכה פעילות אירובית ומעט מתיחות.
    אני אוכלת ירקות (הרבה) פירות (בערך 4 ביום) מעט מאוד לחם מלא ,פריכיות אורז, עוף בקר דגים והרבה מוצרי חלב רזים.
    אני שותה הרבה כוסות קפה ביום
    עליתי מאז שהבראתי כ 3 ק"ג ואיני מצליחה להוריד אותם. לכן חשבתי שאני צריכה איזה משהו שיזיז את העיניינים.
    נ.ב. אני סובלת מעצירויות שריבוי הסיבים הפירות והירקות לא עוזר. פרט למשלשלים כמו תה טיבטי שאינו בריא איך אין לי משהו אחר שעוזר

אשמח לתגובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצבך אינו נורא

אהרון רזון
    01/10/2010

את נמצאת בגבול העליון של טווח המשקל התקין בהנחה שהמבנה שלך גדול, אך הורדת כמה קילו
    לא תזיק.
    הירידה בזמן השפעת, לא היתה כולה הרזיה אמיתית, אלא בחלקה אבוד נוזלים שחזרו אחרי ההחלמה.
    לגבי הפ"ג, הדגש צריך להיות על פעילות אירובית (גם הליכה נמרצת היא פעילות אירובית) ורצוי לבצע לפחות שעה ביום. חשוב להוסיף גם פעילות אנאירובית 2-3 פעמים בשבוע (תחת הדרכה) לבלימת איבוד מסת השרירים בגלל ההרזיה והגיל. הגברת הפעילות הגופנית אמורה לעזור גם נגד עצירות. אגב עצירות, גרימת שלשול מזיקה לבריאות וגם להרזיה אמיתית. שתיית הרבה מים תעזור.
    הקפה רק מגביר את העצירות בנוסף למניעת ספיגה תקינה של מינרלים חיוניים. את צריכה לאכול כל יום 2 כפות של סובין חיטה , 2 כפות של סובין שיבולת שועל וכמה תמרים. זה עשוי לפתור את בעית היציאות.
    את צריכה לאכול 4-6 ארוחת ביום, כאשר סלט גדול ומגוון עם מעט שמן זית צריך להיות המנה הראשונה של כל ארוחה עיקרית. הייתי מוותר על הפריכיות לטובת הסובין כאמור.
    העוף צריך להיות ללא עור ושומן, וגם הבקר רזה בלבד. כמובן שיש להמנע מטיגון. דגים איכותיים צלויים (ללא רוטב) עדיפים על בשר הן מבחינה תזונתית, הן כבעלי מקדם שובע גבוה. דיאטה מבוססת על דגים וירקות (חופשי) נותנת תוצאות מוחשיות.

גבינות 3% בלבד אבל אין להגזים בכמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו