טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, רציתי לשאול, מזה כ5 שנים אני מתנדנדת (2-4)לכאן או לכאן על אותו המשקל. לפני כ-6 שקלתי כ-75, רזיתי עד 59 קילוגרם, ומאז חזרתי ל63. כבר שנים שאני סובבת סביב ה63 ואני רוצה לרזות יותר. אני מקפידה יחסית (אי אפשר לספור ממש כל ביס) על תפריט שומרי משקל בו אני משתדלת לאכול לא יותר מ4-5 פחמימות, ללא פירות, ללא ספירת ייתר של חלבונים ובשר (אני גם ככה לא אוכלת הרבה מהם) וחוטאת ב-2 קוביות שוקולד ביום שיזכירו לי שהכל בסדר, אני לא נפרדת מהמטעמים שאהבתי כל חיי. אני בת 22, 1.68 וכאמור שוקלת 63 (לפני חודשיים 65) אבל יותר מזה פשוט כלום
מה עושים אם רוצים להיות רזים? :) אציין שרוב חיי הייתי שמנה אבל מזה זמן רב שאני בקטגוריית הבסדר גמור
תודההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את שומרת יפה על המשקל וזה ממש טוב אבל בכדי לרדת במשקל את צריכה לעשות עוד מאמץ לאורך זמן כלומר לצמצם עוד קלוריות או להוסיף עוד צריכת קלוריות כמו פ"ג וכל זאת למשך מספר חודשים ולאחר מכן לחזור לשמירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים