טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני שוקלת 75 ק"ג וגובהי 160 אני ילדתי לפני 4 חודשים ואני מניקה. אתמול לא אכלתי כלום בוקר: אשכולית צהריים: קישואים מבושלים+ 2 םרוסות לחם מלא+ כפית חומוס+ סלט ערב: קישואים + ביצה קשה + 2 פרוסות לחם מלא + כף תחינה.
לא רק שלא רזיתי עוד עליתי 100 גרם אני יודעת שזה לא הרבה אבל כשאני עושה 3 שבועות דיאטה ומורידה 1.5 ק"ג. ובסוף ביום שאני לא אוכלת כמעט כלום אני עוד מעלה זה מייאש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אחרי לידה ובמיוחד אם מניקים הורמון הפרולקטין גבוה ושאר ההורמוים עדיין לא התיצבו, זה מצב שבו לעיתים קשה לרדת במשקל והתנודות למעלה ולמטה אינם כל כך הגיוניות ויציבות. בנוסף לכך אין אפשרות לרדת כפי שאת חולמת. ירידה ממוצעת של 1 קילוגרם במשך שבוע מצריכה גריעה מהתפריט היומי שלך 1500 ליום כך שהתמונה חייבת להיות לך ברורה. סוד ההצלחה היא התמדה ושמירה על כללים לאורך זמן. פעילות גופנית מעצבת יכולה להועיל, גם הליכה של 5 ק"מ בשעה זה מעולה. הרבה סבלנות אין קו גמר זו התמודדות לחיים וחייבים לאהוב להתמודד ולרצות להצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אחרי לידה ובמיוחד אם מניקים הורמון הפרולקטין גבוה ושאר ההורמוים עדיין לא התיצבו, זה מצב שבו לעיתים קשה לרדת במשקל והתנודות למעלה ולמטה אינם כל כך הגיוניות ויציבות. בנוסף לכך אין אפשרות לרדת כפי שאת חולמת. ירידה ממוצעת של 1 קילוגרם במשך שבוע מצריכה גריעה מהתפריט היומי שלך 1500 ליום כך שהתמונה חייבת להיות לך ברורה. סוד ההצלחה היא התמדה ושמירה על כללים לאורך זמן. פעילות גופנית מעצבת יכולה להועיל, גם הליכה של 5 ק"מ בשעה זה מעולה. הרבה סבלנות אין קו גמר זו התמודדות לחיים וחייבים לאהוב להתמודד ולרצות להצליח.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד