אני לא מבינה כלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מבינה כלום
    מעיין
    22/11/2007

אני שוקלת 75 ק"ג וגובהי 160 אני ילדתי לפני 4 חודשים ואני מניקה.
    אתמול לא אכלתי כלום
    בוקר: אשכולית
    צהריים: קישואים מבושלים+ 2 םרוסות לחם מלא+ כפית חומוס+ סלט
    ערב: קישואים + ביצה קשה + 2 פרוסות לחם מלא + כף תחינה.

לא רק שלא רזיתי עוד עליתי 100 גרם אני יודעת שזה לא הרבה אבל כשאני עושה 3 שבועות דיאטה ומורידה 1.5 ק"ג. ובסוף ביום שאני לא אוכלת כמעט כלום אני עוד מעלה זה מייאש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא מבינה כלום

הוספת תגובה

• ?

מעיין
    22/11/2007

בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל יאוש

ד''ר רוני חרמון
    22/11/2007

אחרי לידה ובמיוחד אם מניקים הורמון הפרולקטין גבוה ושאר ההורמוים עדיין לא התיצבו, זה מצב שבו לעיתים קשה לרדת במשקל והתנודות למעלה ולמטה אינם כל כך הגיוניות ויציבות.
    בנוסף לכך אין אפשרות לרדת כפי שאת חולמת. ירידה ממוצעת של 1 קילוגרם במשך שבוע מצריכה גריעה מהתפריט היומי שלך 1500 ליום כך שהתמונה חייבת להיות לך ברורה.
    סוד ההצלחה היא התמדה ושמירה על כללים לאורך זמן. פעילות גופנית מעצבת יכולה להועיל, גם הליכה של 5 ק"מ בשעה זה מעולה.
    הרבה סבלנות אין קו גמר זו התמודדות לחיים וחייבים לאהוב להתמודד ולרצות להצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל יאוש

ד''ר רוני חרמון
    22/11/2007

אחרי לידה ובמיוחד אם מניקים הורמון הפרולקטין גבוה ושאר ההורמוים עדיין לא התיצבו, זה מצב שבו לעיתים קשה לרדת במשקל והתנודות למעלה ולמטה אינם כל כך הגיוניות ויציבות.
    בנוסף לכך אין אפשרות לרדת כפי שאת חולמת. ירידה ממוצעת של 1 קילוגרם במשך שבוע מצריכה גריעה מהתפריט היומי שלך 1500 ליום כך שהתמונה חייבת להיות לך ברורה.
    סוד ההצלחה היא התמדה ושמירה על כללים לאורך זמן. פעילות גופנית מעצבת יכולה להועיל, גם הליכה של 5 ק"מ בשעה זה מעולה.
    הרבה סבלנות אין קו גמר זו התמודדות לחיים וחייבים לאהוב להתמודד ולרצות להצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו