השמנת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנת יתר
    אניטה
    03/10/2010

בת 20 שוקלת 100 גובה 1.69
    כמה אני צריכה לשקול?
    ואם אני מתחילה דיאטה של ארוחות קטנות כל 3 שע תוך כמה זמן אני יכולה להוריד 30 קילו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנת יתר

הוספת תגובה

• הי אניטה

ד''ר רוני חרמון
    03/10/2010

יש לך לרדת 40 קילו לא להתיאש בכדי להצליח את צריכה להתחייב לשנה של טיפול רצוי לקבל יעוץ וטיפול מקצועי ולעשות את זה נכון לאחר מכן צריך ללמוד איך לשמור על ההישג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טווח משקל תקין 53- 71 . תלוי במבנה

אהרון רזון
    03/10/2010

חשובה תדירות הארוחות אבל עדיין לא מבטיחה הרזיה. הגורם הקובע הוא ההרכב והכמות בכל ארוחה, וכמובן ההיקף והעצימות של הפעילות הגופנית.
    קשה לנבא את קצב ההרזיה מאחר והוא תלוי בהרבה גורמים, בין היתר המוזכרים למעלה וקצב חילוף החומרים (הוא שונה בין האנשים גם אם יש להם אותם הנתונים הפיזיים).
    הכי מומלץ להגיע ליעדך תוך 12 חודשים לפחות, על ידי שילוב בין דיאטה בריאה ופעילות גופנית אפקטיבית של לפחות שעה ביום (בהתחשב בעודף המשקל המוגדר כהשמנה חולנית,,יש להתקדם בהדרגה, אחרי חוות דעת רפואית, ורצוי, לפחות בהתחלה תחת הדרכה של מאמן כושר)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו