טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני שוקלת-75 קילו גובה 157 בת-46 אוכלת מרקים,שתי פירות שני יוגורט 0 אחוז,ירקות טריים, שני כוסות נס קפה עם כפית סוכר,שני פרוסות לחם שיפון וקומץ אגוזי מלך כ-7 חצאים ליעום,כמו כן אני עושה יוגה,ושאר ימות השבוע החיכה של שעה,האם זה מתכון טוב לדיאטה? לפעמים אני מוסיפה ביצה קשה,ובצהריים חזה עוף מוקפץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמה הערות והצעות שיפור: - יוגורט 1.5%. - כל ארוחה עיקרית תתחיל בסלט מגוון עם מעט שמן זית \אבוקדו . - קפה ללא סוכר ולא סמוך לארוחה. נסי לצמצם. - מרקים טבעיים בלבד, תוצרת בית. - את האגוזים יש להכניס לסלט במקום השמן\ אבוקדו. - יש להוסיף עוד מנת חלב (מוצר) לתפריט היומי. -צהריים: עדיפה פרגית ללא עור ושומן, בקר טרי רזה (פעם בשבוע), דג טרי איכותי (2-3 פעמים). אין לטגן, גם לא להקפיץ. ירקות מבושלים\מאודים כתוספת (לא חובה) - לשתות רק מים וסודה. - הליכה מהירה או פעילות אירובית אחרת גם בימי יוגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד