טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 40 גובה 161 משקל 67 מעוניינת לרדת במשקל השאלה הראשונה שלי כמה המשקל האידיאלי שלי לפי הגובה המבנה שלי הוא בינוני והשאלה השנייה אם התפריט שהרכבתי לעצמי הוא בסדר ואם הוא מרזה וכמה בשבוע אפשר לרדת עם 3 שעות ספורט במכון פעמיים שיעורים אירובים ופעם הליכון עם שילוב ריצה התפריט :בוקר נס קפה עם רבע כוס חלב בלי סוכר לחמנייה קלה עם גבינת בולגרית 5% וירקות ביניים : פרי ועוד פעם נס קפה צהריים:עוף אפוי סלט ירקות או קופסת טונה או דג אפוי תפוח אדמה אפוי או כוס אורז רגיל (המלא לא אוהבת) או צלחת אוכל ביתי ביניים: פרי או חטיף אינרגי ערב: לחמנייה קלה או 4 פרוסות לחם מלא( 2 פרוסות לא משביעה אותי)חומוס או פסטרמה ביניים : פרי התחלתי בתפריט הזה לפני יומיים אני מתחילה בעבודה בשעה 7 וחצי ואוכלת ב 9 וחצי בבוקר ניסית פעם לאכול לפני התחלת העבודה כי הרגשתי שאני רעבה אבל בשעת ארוחת הבוקר רציתי לאכול עוד פעם ואכלתי מאכל לא בריא מה אפשר לאכול לפני ארוחת הבוקר ומה אפשר לשפר בתפריט ותודה וסליחה על השאלות הארוכות שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
- משקל אידיאלי: 54. יותר משמעותי מהמשקל הוא אחוז השומן שצריך להיות מתחת 25%, אידיאלי 19% -מומלץ לבצע פ"ג אירובית (כמעט) כל יום. כמו כן חשובה פעילות אנאירובית לשימור מסת השרירים.
בוקר: לחמניה קלה מקמח מלא ביניים: לוותר על נס קפה צהריים: עוף ללא עור ושומן, עדיף דג טרי על טונה. לוותר על האורז לטובת ירקות מבושלים \מאודים כי את אוכלת מספיק לחם בארוחות אחרות. ביניים: פרי עדיף על חטיף. ערב: גם סלט. מנת מוצר חלבי רזה. לוותר על פסטרמה (מוצר מעובד מלא כימיקלים).
- את לא צריכה לאכול לפני העבודה אם אוכלת את ארוחת הבוקר ב 9 וחצי. לכל היותר פרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד